LMFAO přijedou v únoru zahrát do Prahy

24.10.2011 13:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

LMFAO
© facebook interpreta
Dříve či později se to muselo stát: Dva zuřivě tančící týpci v šílených ohozech, s ujetým hárem a neuvěřitelně chytlavou muzikou, zkrátka LMFAO si přijedou zapařit (a samozřejmě zahrát) do pražského SaSazu 24. února 2012.

LMFAO je elektro-party-tanečně-hopové duo sestávající ze dvou amerických tanečníků, rapperů a hudebníků, kteří si říkají Redfoo a Skyblu. Formace vznikla v roce 2006 a většinu času pobývají v Los Angeles v Kalifornii. Tam také tvoří muziku a své propracované klípky. Jejich absolutní hitovka "Party Rock Anthem" prostřelila na vrchol téměř všech hitparád na celém světě - a v sedmi zemích je to píseň nejvíce kupovaná na iTunes. Kromě jejich doslova nakažlivě se šířící hudby také frčí na ujetých kostýmech a vychytaných tanečních choreografiích a celkové provedení klipů je dost vtipné a odvážné - kluci si umí udělat srandu i sami ze sebe - a vždycky vás dostanou. I jejich další hity, např. "Champagne Showers" a "Sexy And I Know It", v současnosti naprosto otřásají dance-hopovým světem a hitparádami.

V Praze zahrají LMFAO poprvé a přijedou společně se speciálními hosty Far East Movement a Colette Carr. Vystoupení je součástí celosvětového turné "Cherrytree Pop Alternative Tour". Vstupenky lze zakoupit ve všech pobočkách společnosti Ticketpro. V základní ceně stojí 440 Kč, za VIP vstupné zaplatíte 1 610 Kč (jedná se o balkonek s neomezenou konzumací na baru ceně).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY