Podívejte se na "Criminal" Britney Spears

19.10.2011 07:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Criminal
© facebook interpreta
Myslím, že bulvární novináři v poslední době z Britney Spears radost vůbec nemají. Její desky se prodávají, singly bodují na předních příčkách, turné je hojně navštěvované, o své dva syny se vzorně stará a vede spokojený osobní život. Nezbývá jim asi nic jiného, než sem tam ohraně psát o fotkách, na kterých zrovna vypadá kulatěji než obvykle.

A je to velká škoda, protože éra desky "Femme Fatale" patří k těm nejpovedenějším v její kariéře. Čtvrtý singl "Criminal" jí v anketě vybrali fanoušci, přičemž volba to byla vcelku jednoznačná. Vždyť o písni se dlouhodobě špitalo, že je nejlepším kouskem na albu. Obrazová podoba k písni vznikala v Londýně a režisér snímku se držel textu písně. Britney zamilovaná do kriminálníka, kterého hraje její současný životní partner Jason Trawick, vyloupí obchod a čelí i zatčení policistů, kterému ve finále uniknou.

Zajímavostí je, že klip se dočkal zařazení mezi kontroverzní videa ještě před svým uveřejněním. Důvod? Jednomu členu zastupitelstva Londýna vadilo, že Britney ve snímku máchá pistolí, a to se prý vzhledem k nedávné londýnské situaci příliš nehodí. To, jak moc se zpěvačka provinila, můžete posoudit sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY