Třiatřicátá studiovka Barbry Streisand vyjde v srpnu

25.07.2011 17:19 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Barbra Streisand - What Matters Most
© facebook interpreta
Diva z Brooklynu, herečka, zpěvačka a režisérka Barbra Streisand oznámila, že se chystá v létě vydat svou třicátou třetí studiovou desku. Nyní jsou venku i všechny podrobnosti. Deska ponese titul "What Matters Most" a v krámech se jí dočkáte po 22. srpnu.

Album "What Matters Most - Barbra Streisand Sings The Lyrics Of Alan And Marilyn Bergman" nabídne kromě velice nevkusného obalu deset slavných skladeb, které, jak napovídá úplný titul, napsali "dlouholetí přátelé" Barbry Alan a Marilyn Bergmanovi. O produkci desky plné klasik se postarala sama zpěvačka, mimochodem držitelka dvou Oscarů, osmi cen Grammy a čtyř Emmy Awards.

Deska vyjde ve stejný den jako její deluxe edice, která nabídne na druhém disku dalších deset hitů napsaných Bergmany v podání Babs naživo. Všechny ale byly zveřejněny již dříve, žádných specialitek se nedočkáte.

Poslední studiovka devětašedesátileté Barbry Streisand "Love Is The Answer" vyšla v roce 2009 a vynesla zpěvačce kromě její devětapadesáté zlaté desky v USA i padesátou sedmou nominaci na Grammy.

Tracklist "What Matters Most" vypadá takto: The Windmills Of Your Mind, Something New In My Life, Solitary Moon, Nice 'N' Easy, Alone In The World, So Many Stars, The Same Hello The Same Goodbye, That Face, I'll Never Say Goodbye, What Matters Most.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY