Poslechněte si singl "Had" Vladivojny La Chia

28.06.2011 10:57 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

vladivojna
© Lucia Eggenhoffer
Původem ostravská muzikantka a výtvarnice Vladivojna La Chia představila svůj nový singl. Song "Had" se objeví na nové desce 'Vojnušky a "odráží celý dnešní postoj civilizace k opravdovým hodnotám a tradici". Těšíte se?

Jedná se o první song z připravované druhé plnohodnotné studiovky této podmanivé umělkyně. Placka ponese titul "Bohémy" a měla by se k vám dokutálet ještě letos na podzim. "Tato skladba reaguje na moje vnímání světa. Materiální svět pomalu odsunul starou moudrost a čistou lásku až někam daleko do ústraní, jako by ji vůbec nepotřeboval, i když opak je pravdou," vzkazuje posluchačům Vladivojna, která je zodpovědná i za soundtrack posledního filmu Jana Hřebejka "Nevinnost".

Akustický "Had" vznikal v Ostravě za asistence stálého ansámblu Vladivojny (kytarista a producent Aleš Bajger, o cello se postarala Terezie Kovalová, perkuse zapříčinil Tomáš Rossi, jeden z doprovodných vokálů nazpívala Sylvie Bee, všichni za doprovodu zvukového mistra Petra Slezáka). Píseň, ve které slyšíte mimo jiné Vladivojnu hrát na kytaru a basu, "vyjadřuje osobní poděkování přátelům za jejich existenci, ač to může znít jakkoli pateticky".

Pokud máte Vladivojny málo, máte ještě stále možnost stihnout vernisáž její autorské výstavy "Vysoké podpatky" v podkrkonošském Trutnově, která se uskuteční v Galerii Uffo 12. července. Anebo pár dní nato zajděte/zajeďte na desátý ročník festivalu Colours Of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY