Nová deska Jill Scott vyjde v červnu

30.05.2011 13:38 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Jill Scott - The Light of the Sun
© facebook interpreta
Devětatřicetiletá americká r'n'b a neosoulová zpěvačka, herečka a básnířka Jill Scott vydá oficiálně 21. června svou čtvrtou studiovou nahrávku. Ta ponese titul "The Light Of The Sun" a nyní jsou venku všechny podrobnosti.

Jedná se o první desku muzikantky od roku 2007, kdy byla vydána její "The Real Thing: Words And Sounds Vol. 3", která je v Americe zlatá (prodalo se jí jen v USA více než 663 000 kusů). "The Light Of The Sun" vyjde kromě patnáctistopé standardní edice i jako deluxe, který nabídne o tři písně více. Držitelka tří cen Grammy si album částečně produkovala sama, kromě ní se dočkáte i hostů jako Anthonyho Hamiltona, Eve a The A Group (v prvním singlu "Shame"), Douga E. Freshe nebo Paula Walla .

Tracklist desky vypadá takto: Blessed, So In Love (feat. Anthony Hamilton), Shame (feat. Eve & The A Group), All Cried Out Redux (feat. Doug E. Fresh), Le BOOM Vent Suite, So Gone (What My Mind Says) (feat. Paul Wall), Hear My Call, Some Other Time, Making You Wait, Until Then (I Imagine), Missing You, When I Wake Up, Womanifesto, Rolling Hills, The Light Of The Sun. Deluxe nabídne navíc: Love Soul Bounce, Quick, I Love You.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY