Shalom raritní a singloví

27.06.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Shalom
© facebook interpreta
Druhé sólové album Petra Muka "Jizvy lásky" se setkalo s velkým úspěchem, stejně tak následné turné, a tak se není co divit, že se na trh dostávají další nahrávky spojené s jeho jménem.

V obchodech byste nyní bez problémů měli sehnat jeho první sólové album, obě studiová alba Shalomu, a také novou kompilaci této kapely, která je sestavena z béček singlů, pouze singlových skladeb a dalších rarit. Výběr se jmenuje podle slavné coververze Olympicu "Bon soir, mademoiselle Paris" a obsahuje skladby z EP "Olympictures" a maxisinglů "Léto měsíců", "Someday", "Ve větru" a "Za láskou". Kompilace je tak vítaným příspěvkem pro všechny, kdo singlům neholdují, ale na Shalom vzpomínají rádi.

Kompletní tracklist kompilace "Bon soir, mademoiselle Paris" je následující: Bon soir, mademoiselle Paris, Snad jsem to zavinil já, Pohřeb své vlastní duše, Otázky, Chodíme kolem sebe, Strach, Slunce, Someday (vanilla version), Návraty, ARP, Ve větru, Za láskou, Být s tebou, Vyjdi ven, Bílý stín, Dech (a capella), Snad jsem to zavinil já (něžné pochybnosti), Bon soir, mademoiselle Paris (Au revoir...).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY