shop.musicserver.cz
Nové desky 20/2017

Nové desky 20/2017

Vydáno: 23.05.2017 21:25 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinkám tohoto týdne vládne popová deska Linkin Park, k níž se přidají Erasure, countryoví Rascal Flatts, český písničkář Pokáč či Němka Helena Fischer. Domácí lahůdkou bude album znovu obnoveného Organic Quartetu Ondřeje Pivce. Rockery potěší novinka Papa Roach nebo očekávaný a nadupaný živák Rammstein. A pokud by jim to nestačilo, jsou tu s novým živým setem i The Dead Daisies.

Pokud se v pondělí 22. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Linkin Park - One More Light (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / alternativní rock / electro rock

Linkin Park - One More Light
Sedmé album začali Linkin Park natáčet už na konci předloňského roku a když zveřejnili na začátku tohoto roku první ukázku, prožili fanoušci kapely menší šok. Po poslední, rockové "The Hunting Party", se totiž americká nu-metalová kapela prezentovala v podstatě popovou písničkou. Otázku, jestli to je pouze šprým, nebo se kapela rozhodla výrazně zvolnit, zodpověděly další kousky, především však první singl "Heavy", v němž si zahostovala dokonce electropopová zpěvačka Kiiara. K ní se v další písničce přidali ještě Pusha T a Stormzy. Nakonec se deset novinek pohybuje na rozhraní popu, rocku, hip hopu, elektroniky, r'n'b a dá se říct, že to byl i záměr kapely. Stejně jako předchůdce ji produkovali sami členové kapely Brad Delson a Mike Shinoda, jejichž snahou bylo odlehčit zvuk kapely a upozadit hutné kytary. K produkci jednotlivých písniček si proto přizvali indie-elektronického remixéra, který si říká RAC, a americkou písničkářku Emily Wright. Navíc jim pomohla řada spoluautorů, mezi nimiž najdete i jména jako Julia Holter, JR Rotem, Eg White, či Jesse Shatkin. Jak vše dopadlo, zjistíte z prvních ukázek na YouTube.com profilu formace.


Michal Hrůza - Sám se sebou (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Michal Hrůza - Sám se sebou
Zpěvák a skladatel Michal Hrůza vydává očekávané album "Sám se sebou". Album vnímavým posluchačům odhalí i nový pohled do zpěvákova nitra, které zůstávalo doposud spíš ukryto. Sled událostí a z toho vyplývající emotivnější způsob vnímaní světa, posunuli jeho tvorbu zase o několik kroků dál. "Sám se sebou je stav, který je dobré někdy zažít. Často jsme v kolotoči, že kolikrát ani nevíme, co je správně a co není správně. Toto album je o tom, co člověk může prožívat, když je sám se sebou a má čas věci promyslet a vycítit," popisuje Hrůza leitmotiv alba a hlavní téma desítky písní. V souvislosti s novou deskou vyráží hudebník na koncertní turné po českých a moravských zámcích. Na albu zároveň nechybí stejnojmenné hity z filmů "Padesátka", "Pro Emu" a studiová verze skladby "Sázava" z nové české komedie "Špunti na vodě". Album si můžete poslechnout zde.


Rascal Flatts - Back To Us (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Rascal Flatts - Back To Us
Americké countryové hvězdy Rascal Flatts napínali své fanoušky poměrně dlouhé tři roky. Loni jim sice nabídli vánoční album "The Greatest Gift Of All", ale nízké prodeje naznačili, že příznivci čekají spíše na nový materiál. Ten je nyní tu na albu příznačně nazvaném "Back To Us". V základu na něm trio nabídne deset písniček, které deluxe edice rozšíří na třináct. Podíleli se na nich mimo jiných například Chris Stapleton, Luke Laird, Greg Wells, člen Evanescence David Hodges, nebo hojně využívaný Steve McEwan. Mezi skladbami najdete i "I Know You Won't", kterou před deseti lety nahrála Carrie Underwood na své album "Carnival Ride", a také spolupráci s countryovou zpěvačkou Lauren Alaina. Prvním singlem se stala "Yours If You Want It", jejíž klip uvidíte na VEVU kapely.


Rammstein - Rammstein:Paris (BluRay) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Rammstein - Rammstein: Paris
Němečtí romantici z Rammstein mají pro své příznivce opravdovou lahůdku: Koncertní set "Rammstein: Paris". Záznam byl pořízen na dvou koncertech, které kapela odehrála před pěti lety v Paříži. Kapela tehdy vystoupila před téměř dvaceti tisíci fanoušky a na natáčení zapracoval sám režisér Jonas Akerlund. Set vychází hned v několika formátech. K dispozici bude klasické dvoj-CD a jednodisková varianta na DVD a Blu-Ray. I v těchto základních edicích se dočkáme kompletního koncertu včetně pěti skladeb, které musely být z verze v kinech vynechány. Všechny výše uvedené edici vyjdou ve výpravných, vícepanelových digipacích. Za zmínku stojí i speciální a deluxe verze. Deluxe Box Set je zabalený v pevné, kartonové krabici a přináší čtveřici modrých vinylů s kompletním koncertem (a bonusem nazvaným "Crowd Symphony" na osmé straně), dvoj-CD i Blu-Ray nosič. K dostání bude i speciální edice, která spojí CD a DVD (nebo Blu-Ray) verzi koncertu. Posledním formátem bude pack Blu-Ray disku a dvou CD v limitovaném, laserem vyřezaném kovovém obalu. Záznam z Paříže bude k dispozici i digitálně a na streamovacích službách. Předprodeje všech formátů již byly spuštěny. Ukázku a další informace najdete v novince kolegy Jiřího V. Matýska


Erasure - World Be Gone
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop

Erasure - World Be Gone
Podobně jako Rascal Flatts i britské synthpopové duo Erasure své fanoušky s novou deskou napínalo o něco déle než v minulých letech. Příprava studiového alba s číslovkou sedmnáct jim trvala bezmála tři roky a výsledkem je novinka "World Be Gone", která přinese celkem deset skladeb v typickém zvuku dua. Andy Bell a Vince Clarke jako obvykle myslí na fanoušky a tak vedle digitální verze připravili i čtveřici fyzických podob. Vedle CD a downloadu album vyjde také na kazetě a ve dvou verzích na vinylu - černém a limitovaném oranžovém. Desku předznamenaly singly "Love You To The Sky" a "Still It's Not Over", které najdete na YouTube.com profilu dua. Živě si dvojici budete moci vychutnat v srpnu coby předskokany Robbieho Williamse.


Tip týdne

Organic Quartet - Terms And Conditions Apply (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Organic Quartet - Terms And Conditions Apply
Po dlouhých deseti letech svolal Ondřej Pivec, působící dále v kapelách Gregoryho Portera a Gregoira Mareta, svůj Organic Quartet. Vedle v New Yorku žijícího varhaníka a držitele Grammy jsou jeho členy kytarista Libor Šmoldas, saxofonista Jakub Doležal a bubeník Tomáš Hobzek. S novinkou "Terms And Conditions Apply" navazují na deset let starou nahrávku "Never Enough". Album obsahující nový materiál z dílny členů kapely, bylo ve studiu Sono nahrávané kompletně analogově do pásu, bez použití digitálních efektů, počítačů a další editace, a tak není divu, že novinka vychází vedle CD a downloadu i na vinylu s obsáhlým bookletem obsahujícím notové zápisy skladeb. První ukázky z desky nabízí Supraphonline.cz.


Pokáč - Vlasy (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop folk

Pokáč - Vlasy
Písničkáře Pokáče jsme dosud znali především díky spolupráci s Voxelem, ovšem to se nyní zřejmě změní s vydáním jeho debutu "Vlasy". Vedle známého singlu "Vymlácený entry" na album zařadil dalších sedmnáct písní převážně oscilující na pomezí folku a popu. Najdete mezi nimi například spolupráci s Kateřinou Marií Tichou, tři živé verze písniček a také bonusový song "Místa", který napsal prostřednictvím YouTube se svými fanoušky. Dal jim prostřednictvím videa zadání, kam mají psát vlastní sloky textu, a překvapilo ho, že dorazilo několik set námětů. Z nich nakonec využil devět. První skladby sdílí Pokáč na svém YouTube.com kanálu.


Papa Roach - Crooked Teeth (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Papa Roach - Crooked Teeth
Od poslední desky Papa Roach uplynuly zhruba dva roky a hudebníci představují svůj nový počin "Crooked Teeth". Novinka se pyšní pořadovým číslem devět a čítá deset kousků včetně dvou skladeb s hosty, mezi kterými najdete jména jako Skylar Grey a Machine Gun Kelly. V dosavadních recenzích získala nahrávka nadprůměrné ohodnocení. Jak se vám deska líbí ale ohodnoťte sami po poslechu titulní skladby. Včetně videoklipu ji najdete na stránkách YouTube.com.


Helene Fischer - Helene Fischer (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / pop

Helene Fischer - Helene Fischer
Helene Fischer aktuálně platí za jednu z nejúspěšnějších německých zpěvaček. Její poslední řadové album "Farbenspiel" získalo v Německu jedenáctinásobnou platinu a diamantovou desku a v Rakousku bylo platinové dokonce osmnáctkrát. Jen o něco hůře si vedl rok a půl starý vánoční počin "Weihnachten". Není divu, že i její eponymní novinka u našich západních sousedů vzbuzuje náležitá očekávání. Zpěvačka narozená v ruském Krasnojarsku ani v jejím případě na svých příznivcích nešetří a v rytmu tanečního popu jim připravila hned osmnáct písniček, které deluxe edice rozšíří na čtyřiadvacet. Na některých z nich spolupracovala s Budapest Film Orchestra. Ukázky všech skladeb deluxe edice nabízí Supraphonline.cz.


The Dead Daisies - Live & Louder (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

The Dead Daisies - Live & Louder
Dlouho očekávaný dokumentární živák The Dead Daisies s titulem "Live And Louder" se skví na pultech obchodů. Mix koncertního záznamu dostal na starost Anthony Fox, známý ze spolupráce s Aerosmith, Metallicou nebo Carlosem Santanou. Pokud si potrpíte na atmosféru hardrockových koncertů, tento záznam by vám určitě neměl ve sbírce chybět. "Toto album ale není o nás. Je o našich fanoušcích, kteří nám jsou neskutečnou podporou," prozradil zpěvák John Corabi. Trailer najdete na YouTube.com.


The Kooks - The Best Of (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

The Kooks - The Best Of
Britská poprocková formace The Kooks funguje na rockové scéně od roku 2004 a svou poslední desku "Listen" představila před třemi lety. Nyní si ale posluchači mohou vychutnat jejich pět krát platinový debut "Inside In/Inside Out" obsahující osmatřicet kousků včetně těch, které najdete na samotné desce, demo nahrávky a také novinkové singly "Be Who You Are" a "Broken Vow". Druhý disk z kolekce obsahuje navíc dříve nevydané kousky, akustické a alternativní verze písní.


Notorious B.I.G. & Faith Evans - The King & I (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Notorious B.I.G. & Faith Evans - The King & I
Faith Evans v loňském roce oznámila, že dokončuje společné posmrtné album se zavražděným rapperem Notorious B.I.G. To nyní vychází pod názvem "The King & I" a americká zpěvačka pro něj z archivů vybrala celkem pětadvacet skladeb. Nezpracovávala je ovšem čistě sama. Mezi dalšími umělci, kteří se na nahrávce podíleli, byli Jamal Woolard, Lil' Cease, Mama Wallace, 112, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Sheek Louch & Styles P, Kevin McCall & Chyna Tahjere, Lil' Kim a Jadakiss. První ukázky z desky nabídnou jeho speciální stránky.


Tomáš Pastrňák - Kousky (t.p. records, distr. Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Tomáš Pastrňák - Kousky (t.p. records, distr. Supraphon)
Tomáš Pastrňák přichází po třech letech se svým druhým studiovým albem "Kousky", na němž opět zhudebnil texty Igora Malijevského. Album vzniklo pod producentským dohledem Borise Carloffa ve studiu Soundevice v Praze a na nahrávkách se ve velké míře podílel Pastrňákův spoluhráč - zpěvák a multiinstrumentalista HERRDZ. Hudebně přispěli i další muzikanti: Norbi Kovács, Terezie Kovalová, Jakub Antl a Jan Andr. Je poskládané z různých žánrů i témat a do každého z nich vložila svou invenci řada umělců a interpretů. Jak se jim to povedlo, zjistíte z ukázek na Supraphonline.cz.


Petr Muk - Petr Muk (Edice k 20.výročí) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / synthpop

Petr Muk - Petr Muk
Letos je tomu přesně dvacet let, co spatřilo světlo světa eponymní debutové album Petra Muka. Vydavatelství Warner Music se proto rozhodlo připomenout toto výročí, speciální dvou diskovou edicí. Původní album bylo remasterováno, dostalo speciální obal doplněný o neznámé fotografie, důležité vzpomínky a zasvěcený slevenote dlouholetého Mukova spolupracovníka a přítele Karla Deniše. Bonusový disk "Předtím… a potom" zahrnuje nahrávky bezprostředně předcházející sólovému debutu, materiál pro samotné album a nahrávky vydání alba následující. Nechybí například hity Shalomu vydané pouze na kompilaci "Dekáda", ovšem stěžejní část tvoří demosnímky k albu. Na závěr jsou zařazeny písně z období po vydání alba: duet s Bárou Basikovou a zpěvákova oblíbená píseň "Kdyby tady byla taková panenka" v duetu s Michaelou Klímkovou.


Různí - Eurovision Song Contest 2017 Kyiv (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: euro pop

Různí - Eurovision Song Contest 2017 Kyiv
O něco později než je obvyklé u nás vychází výběr písniček z Eurovision Song Contest 2017, které se neúspěšně účastnila taky zástupkyně České republiky Martina Bárta. Pod kompilací s jednoduchým "Eurovision Song Contest 2017 Kyiv" se skrývá čtyřicet tři skladeb, včetně "Amar pelos dois" portugalského vítěze Salvadora Sobrala. Mimo něj na albu nenarazíte na známější hvězdu, a tak zaujme pouze chorvatský zástupce s českým příjmem Jacques Houdek. Seznam všech skladeb včetně ukázek je k dispozici na Supraphonline.cz.


Dále vychází:

Bellow - Upon A Pale Horse (Mystic Production)
Bullet Height - No Atonement (Sony Music)
Eddie Harris - Long Play Collection (4 Originila Albums) (Bertus)
Ensemble Castor - W.A. Mozart And J. Haydn - Concertos And Divertimentos (Sony Music)
Frank Sinatra - The Timex Shows Vol 1 (DVD) (Universal)
Frank Sinatra - The Timex Shows Vol.2 (DVD) (Universal)
I'll Be Damned - I'll Be Damned (Mystic Production)
I'll Be Damned - I'll Be Damned (Limited Edition) (Mystic Production)
Mike & The Mechanics - The Singles 1985-2014 (Warner Music)
MISSIO - Loner (Sony Music)
Nick Hakim - Green Twins ()
Oceano - Revelation (Warner Music)
Rikard Sjöblom's Gungfly - On Her Journey To The Sun (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Art Nation - Liberation (Sony Music)
Beck - Modern Guilt (Universal)
Bellow - Upon A Pale Horse (Mystic Production)
Bullet Height - No Atonement (Sony Music)
Divokej Bill - Tsunami (Supraphon)
Elliott Smith - An Introduction To Elliott (Universal)
Elliott Smith - Either Or (Universal)
Elliott Smith - Either Or (Universal)
Elliott Smith - Elliot Smith (Universal)
Elliott Smith - Figure 8 (Universal)
Elliott Smith - From A Basement On The (Universal)
Elliott Smith - New Moon (Universal)
Elliott Smith - Roman Candle (Universal)
Elliott Smith - Xo (Universal)
Erasure - World Gone By ()
Helene Fischer - Helene Fischer (Universal)
Kooks - The Best Of (Universal)
Linkin Park - One More Light (Warner Music)
Nick Hakim - Green Twins ()
Night Flight Orchestra - Amber Galactic (Mystic Production)
Olympic - Trilogie souhvězdí (Supraphon)
Rammstein - Rammstein:Paris/Ltd Deluxe (Universal)
Rikard Sjöblom's Gungfly - On Her Journey To The Sun (Sony Music)
Různí - Saturday Night Fever (soundtrack) (Universal)
Různí - Singles (Deluxe Edition) (soundtrack) (Sony Music)
Scouting For Girls - Scouting For Girls (Sony Music)

Reedice:
Rob Halford - The Complete Albums Collection (Sony Music)
Různí - Singles (Deluxe Edition) (soundtrack) (Sony Music)
Scouting For Girls - Scouting For Girls (Sony Music)
Vlachovo Kvarteto - Beethoven & Mozart: Smyčcové kvartety (Supraphon)

NÁZORY
  • tak jsem si poslechl ty nové Linkin Párek a je t... (Fimi, 23.05.2017 22:00) Reagovat

    tak jsem si poslechl ty nové Linkin Párek a je to asi nejhorší album, tohle je opravdu hrozné je to všechno jen ne heavy a jen ne LP, ale to už trvá několik let...LP jsou mrtvá kapela a kdyby tohle na sobě nemělo název Linkin Park tak po tom ani pes neštěkne... nabrali uplně jiný směr a fakt nevim čí to byl nápad, asi se chtěli zavděčit rádiím

    mám jeden lístek na aerodrome Linkin Park k podiu, pište prosím kdo má zájem, LP hrůza a předkapely nestojí ani za řeč,

    • Re: tak jsem si poslechl ty nové Linkin Párek a je t... (Tomas, 23.05.2017 22:23) Reagovat

      Jojo, plně souhlasím, všechny jejich alba super, ale snad by bylo lepší se přejmenovat a toto vydat pod jiným názvem skupiny:-)(pak by to ale nikdo nekupoval)

      Jestli stále platí nabídka lístku, rád bych se přihlásil....domluvme se na mém mailu: thomas123cz@email.cz

    • Re: tak jsem si poslechl ty nové Linkin Párek a je t... (Mike, 24.05.2017 07:50) Reagovat

      Muzes se podivat na kanal LP ci to byl napad... pro LP je pop nejvetsi risk, takze je dobre, ze do toho sli... a songy na albu jsou skvely. Kazdy kdo neresi, co LP delaji za zanr musi uznat, ze songy spatny proste nejsou. Kdyby LP furt delali to stejne od Hybrid Theory, vypadali by jak sasci jako napriklad Limp Bizkit, kterym to nikdo neveri a jsou mrtvi. LP furt vyprodavaji koncerty a maji miliony fanousku. Jestli jsi chces Hybrid Theory, bez si pustit Hybrid Theory. Jednoduche

      • Re: tak jsem si poslechl ty nové Linkin Párek a je t... (Mikeee, 24.05.2017 11:29) Reagovat

        Je samozrejme hezke, ze se ti album libi, ale tohle proste neni dobry pop a opravdu na nem neni jediny moment, ktery by si clovek, ktery ma trochu hudebni prehled, mohl aspon trochu vychutnat. A co na to svetova kritika? http://anydecentmusic.com/review/8699/Linkin-Park-One-More-Light.aspx

  • A co Blink-182? (anonym, 23.05.2017 22:26) Reagovat

    není to poprvé, ale opět Vám zde chybí jedno z pár důležitějších alb - v pátek vydávali i Blink-182 reedici California, tak by možná bylo také dobré se zmínit

    Jinak vřele doporučujii nové Papa Roach - nejlepší, co jsem za poslední rok slyšel ze všech nových alb

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Fanoušci Linkin Park se mohou těšit na další nevydanou skladbu "Friendly Fire" (22.02.2024 20:41)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Video: Till Lindemann v "Entre Dos Tierras" zmateně putuje po Mexiku (23.01.2024 12:47)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Queen Karel Gott AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu