Matt Barlow opět opouští Iced Earth

04.03.2011 09:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Iced Earth
© icedearth.com
Iced Earth se koncem roku 2007 chlubili reunionem s Mattem Barlowem, jehož vokál si fanoušci z historie formace pamatovali snad nejvíce. Nyní ale velký reunion skončil - zpěváka čekají v čele kapely poslední koncerty přislíbené pro rok 2011 a pak se s muzikanty opět rozloučí.

Matt Barlow se tak rozhodl na základě nadcházejícího nabitého itineráře kapely, který koliduje s jeho rodinným životem. "Když jsem odešel od Iced Earth v roce 2003, zavázal jsem se manželce se slibem mít rodinu. Dva roky nato se nám narodilo první dítě a po dalších dvou letech jsme přivítali dalšího potomka. Asi týden před narozením druhého syna jsem dostal nabídku od Jona Schaffera," uvádí zpěvák. S nadšením se tedy ke kapele přidal, ale ve svých cílech měl nadále jasno. Časem se podle něj spousta věcí změnila. Dodal, že tato spolupráce stoprocentně nebyla tou poslední. V nadcházejícím čase se bude věnovat svým bočním aktivitám.

Od svých spoluhráčů se bývalý frontman dočkal velkého pochopení. "Vím, že Matt s tímto bojoval hodně dlouhou dobu. Nebylo to pro něj jednoduché rozhodnutí," dodal zakladatel a vůdčí osobnost Iced Earth Jon Schaffer. Ztrátu ale musí nějak nahradit, obzvláště když pracují na nové desce a čekají je další koncertní aktivity. Pár tipů prý už Schaffer má.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY