shop.musicserver.cz
Nové desky pro 42. týden

Nové desky pro 42. týden

Vydáno: 16.10.2011 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Opravdu pestrá squadra se nám sejde příští týden na pultech. World music bude reprezentovat Anoushka Shankar, electropop Patrick Stump, alternativní šanson Camille, pop Geike z Hooverphonic, dance Scooter, rock Jane's Addiction a country Ryan Adams. Největším tahákem ale bude sólovka Noela Gallaghera a symfonické album Miro Žbirky.

Pokud se v pondělí 17. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Noel Gallagher's High Flying Birds - Noel Gallagher's High Flying Birds (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Noel Gallagher's High Flying Birds - Noel Gallagher's High Flying Birds
Téměř přesně před dvěma lety ohlásili Oasis konec a bylo více než jasné, že se hlavní protagonisté rozprchnou do sólových projektů. Poté, co Liam Gallagher představil Beady Eye, se čekalo, kdy a s čím přijde jeho bratr a autor většiny písní Oasis Noel Gallagher. Jeho sólový projekt dostal název Noel Gallagher's High Flying Birds a jeho členy jsou bývalý pianista Oasis Mike Rowe, kytarista The Lemon Trees Jeremy Stacey a americký perkusista Lenny Castro. Stejně jako skupinu pojmenoval i debutové album, na kterém přinese celkem deset autorských písní. Nahrávání probíhalo střídavě v Londýně a Los Angeles a byl do něho zasvěcen i producent David Sardy, jenž se v minulosti postaral například o desky Wolfmother, The Ting Tings, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers nebo Nine Inch Nails. Jak Noel Gallagher uvedl, chtěl se na desce trošku odklonit od všem dobře známé tvorby jeho domovské kapely. To už vlastně potvrzuje i píseň "The Death Of You And Me", která byla vybrána za pilotní singl, jehož nevšední videoklip jsme vám již představili. Několik dalších skladeb uslyšíte na webu Noela Gallaghera.


Miro Žbirka - Symphonic Album (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / klasická hudba

Miro Žbirka - Symphonic Album
Podobně jako řada světových umělců, z nichž vyniká v poslední době třeba Sting, i Miro Žbirka podlehl pokušení natočit své písničky se symfonickým orchestrem. Předzvěstí nahrávky "Symphonic Album" bylo podobně koncipované slovenské turné. Meky Žbirka desku nahrál v Bratislavě s hudebním tělesem Cappella Istropolitana pod taktovkou Adriana Kokoše a v konečném výběru mu zůstalo celkem dvanáct hitů jako "Balada o poľných vtákoch", "Len s ňou", "Zažni", "Atlantída", "Múr našich lások" či "Jesenná láska", který uslyšíte i na zpěvákově webu. "Symphonic Album" vyjde i v limitované edici s DVD, kde naleznete záznam z koncertu v pražském Obecním domě. Bezprostředně po vydání pak budou následovat čtyři koncerty v unikátním prostředí divadelních a kulturních sálů v Brně, Ostravě, Plzni a v Praze..


Tip týdne

Camille - Ilo Veyou (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní šanson / folk

Camille - Ilo Veyou
Na francouzskou zpěvačku Camille Dalmais jsme vás na musicserveru již párkrát upozorňovali a nyní tak činíme znovu. Tuto avantgardní šansoniérku leckteří srovnávají s Björk a jistě ne neprávem. Její letošní nahrávka dostala jméno "Ilo Veyou" a Camille ji pojala zčásti jako album akustické a zčásti jako živé. Obklopila se jednoduchou kytarou, klavírem a smyčcovým kvartetem a částečně a capella nahrála patnáct křehkých balad majících původ jak v lidových písních, tak i třeba ve starém r'n'b. "Ilo Veyou" reprezentuje zatím první singl "L'étourderie", jehož videoklip nabízí zpěvačka na svém kanálu na YouTube.com. Pokud by vám to nestačilo, ukázky všech skladeb nabízí francouzská pobočka Amazonu.


Ryan Adams - Ashes & Fire (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní country

Ryan Adams - Ashes & Fire
Americký zpěvák, skladatel, básník a malíř Ryan Adams se po spolupráci s kapelou The Cardinals opět vrací na svoji sólovou kolej. Své již třinácté album "Ashes & Fire" nahrával v domácím studiu na analogové zařízení a produkoval ho Glyn Johns, proslulý spoluprací s legendami jako The Beatles, Bob Dylan, The Clash, The Who nebo Rolling Stones. Kdo by ovšem čekal, že jej naladil na rockovou notu, bude zklamán. Ryan Adams na něm totiž inklinuje spíš ke country. Na albu hostuje vedle jeho manželky Mandy Moore i zakládající člen Tom Petty And The Heartbreakers klávesák Benmont Tench, kolega z The Cardinals Neal Casal a spolupráci mu oplatila i Norah Jones. První ochutnávkou je singl "Lucky Now", jehož videoklip najdete na YouTube.com


Patrick Stump - Soul Punk (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: electropop / dance punk / r'n'b

Patrick Stump - Soul Punk
Ačkoli Fall Out Boy nikdy oficiálně neřekli, že končí, je jejich brzký návrat dosti nepravděpodobný. Není proto divu, že jednotliví členové rozjíždějí sólové projekty. Pozadu nemohl zůstat frontman a zpěvák skupiny Patrick Stump, který nyní debutuje albem "Soul Punk". Stump od "rozpadu" výrazně změnil styl - zhubl, změnil šatník a především hudební styl. jak už napovídá název, CD je hodně různorodé, od electropopu přes r'n'b nebo funk s prvky hiphopu až k rocku. Celé album si sám složil, nahrál veškeré nástroje a samozřejmě i nazpíval. Jedinou výjimkou je první singl "This City", kam si jako hosta pozval Lupe Fiasca. Inspirací mu byl Michael Jackson, a že je to na albu znát, zjistíte poslechem celé nahrávky na stránkách časopisu Rolling Stone.


Joe Bonamassa & Beth Hart - Don't Explain (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: blues / soul

Evanescence - Evanescence
Jak to zní, když se střetne drsná bluesrocková diva a tradiční bluesový kytarista? Přesně tak, jak dopadla srážka ve studiu Beth Hart a Joea Bonamassy. Oba, zdatní muzikanti, se ale nepouštěli do nových spoluprací; namísto toho přetvořili podle sebe klasické soulové songy jako "Sinner's Prayer" od Raye Charlese a B.B. Kinga nebo "I'd Rather Go Blind", který jistě znáte v podání Etty James. Nahrávku produkoval Kevin Shirley a vy se sami můžete rozhodnout, jestli si album koupíte, poté, co si jednoduše stáhnete jednu z písní "Well Well". Stačí navštívit speciální webové stránky.


Scooter - The Big Mash Up (H'Art)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: dubstep / hard trance / house

Scooter - The Big Mash Up
Už se zdálo, že jsou němečtí Scooter dávno za zenitem. Trojice muzikantů ale přidala páru, a i když se pravidelně snažila zásobovat své fanoušky novým materiálem, pořádně se mluví až o jejich očekávané nahrávce "The Big Mash Up". V pořadí patnáctá studiovka přinese včetně bonusu šestnáct skladeb. Součástí standardní edice bude i druhé CD s pouhou jedinou stopou, ovšem s více než hodinovou délkou. Jedná se o "Suck My Megamix - The Longest Scooter In The World". A pokud si pořídíte limitovanou edici nahrávky, můžete se těšit ještě na třetí DVD disk se záznamem koncertu "The Stadium Techno Inferno - Live In Hamburg 2011". Prozatím navštivte MySpace.com formace, kde si poslechněte pár nových tracků včetně posledního singlu "David Doesn't Eat".


Geike - For The Beauty Of Confusion (Bertus) (US Import)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Geike - For The Beauty Of Confusion
Pod lehce tajemným jménem Geike se ukrývá jinak poměrně známá zpěvačka Geike Arnaert z belgických Hooverphonic, kteří loni vydali album "The Night Before". Geike se ale nyní dala na sólovou dráhu a její samostatný debut dostal název "For The Beauty Of Confusion". Přinese celkem dvanáct songů, které by se měly odchýlit od tvorby domovské kapely. To můžete posoudit minimálně dle prvního singlu "Rope Dancer", jehož videoklip jsme vám již představili.


Jane's Addiction - Great Escape Artist (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / alternativní metal

Jane's Addiction - The Great Escape Artist
Po několika letech slibování a zase odvolávání slíbených slibů se hoši z Jane's Addiction konečně odhodlali a vydávají "Great Escape Artist". Nástupce osm let starého díla "Strays" čítá deset songů a ke dvěma z nich - "End To The Lies" a "Irresistible Force" - vznikly videoklipy. Muzikantům přinesla novinka také novou spolupráci s Davem Sitkem z TV On The Radio, který pohotově zaplnil prázdné místo po baskytaristovi Duffu McKaganovi. Ten se totiž zničehonic rozhodl, že uprostřed nahrávání odejde. Proto ho uslyšíte jen ve třech skladbách, a to kusech "Broken People", "Words Right Out Of My Mouth" a "Ultimate Reason"


Vypsaná fiXa - Detaily
web / bandzone.cz / psali jsme
žánr: new wave punk

Vypsaná fiXa - Detaily
Po digitálním vydání na portálu t-music to vypadá, že příští týden vyjde novinka "Detaily" Vypsané fiXy konečně i fyzicky, a bude tak dostupná i těm, kteří raději v ruce drží stříbrný kotouček včetně originálního bookletu. Kapela se na novince opět zaměřila na obyvatele městečka San Piego a vypráví příběhy jeho panoptika. Desku opět produkoval Dušan Neuwerth; pouze nahrávání neprobíhalo v Londýně, ale v tuzemském Sonu. Vzhledem k okolnostem jste si již u nás mohli na něj přečíst i recenzi z klávesnice Lukáše Bendy nebo alespoň kouknout na video k písničce "Vše za 39".


Anoushka Shankar - Traveller (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: world music

Anoushka Shankar - Traveller
Anoushka Shankar, která u nás loni vystoupila v rámci festivalu Pražského jaro, nahrála po čtyřech letech nové album "Traveller". Zatímco předchůdce "Breathing Under Water" byl plný hostů zvučných jmen, tentokrát budou hostující jména známá o něco méně. Album se nahrávalo na mnoha místech planety od Indie až po Ameriku a je velmi ovlivněno flamencem. Dcera Raviho Shankara a indická hráčka si na svůj první počin pro firmu Deutsche Grammophon pozvala například kytaristu Pepe Habichuelu, španělskou zpěvačku mající kořeny v Rovníkové Guineji Conchu Buiky a neotřele uslyšíte i kroky tanečníka flamenga Farruca. Podrobně se o "Traveller" Anoushka Shankar rozhovořila ve videu na speciálních stránkách alba.


Kimball / Jamison - Kimball / Jamison (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: melodický hard rock

Kimball / Jamison - Kimball / Jamison
Jimi Jamison, známý jako bývalý zpěvák kapely Survivor, a Bobby Kimball, kterého si zase můžete pamatovat jako lídra Toto, spojili síly na novém hudebním počinu. A nezůstalo jen u jediné skladby. Ze spolupráce vznikla plnohodnotná nahrávka, jejíž produkci obstaral Mat Sinner, známý především jako baskytarista německých Primal Fear. Právě proto se hudební a instrumentální party nahrávaly v Německu, zatímco vokály byly zaznamenány ve studiu v Los Angeles. Dvanáctka vzniklých písní, které v evropské bonusové edici doplní DVD s třicetiminutovým dokumentem a dvěma videoklipy, se má nést ve znamení melodického rocku. Jestli je to pravda, posuďte prostřednictvím jednoho z nových snímků "Can't Wait For Love", který najdete na YouTube.com profilu Frontiers Records.


No Name - Nový Album (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop rock

No Name - Nový Album
Po tříleté odmlce vyplněné pauzou se znovu hlásí slovenská kapela No Name. S názvem pro svoji novinku si moc hlavu nelámala a pojmenovala ji jednoduše "Nový Album". Dle promo materiálů přináší standard kapely včetně její hravosti, nadhledu a předně vynikajících textů. Album celkově obsahuje desítku nových autorských skladeb, z nichž jako první singl byla vybraná písnička "Ženušky", která je duetem Igora Timka s Lucií Bílou a jejíž videoklip můžete zhlédnout na YouTube.com.


Patricia Petibon - Melancolia (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: klasická hudba

Patricia Petibon - Melancolia
Francouzská sopranistka Patricia Petibon známá interpretací francouzské barokní hudby se loni blýskla italskými barokními áriemi a letos přichystala něco ze španělské klasické hudby. Album, které nahrála společně se španělským národním orchestrem, dostalo název "Melancolia" a nahrála na něj celkem sedmnáct skladeb převážně autorů tvořících na přelomu osmnáctého a devatenáctého století. Výjimkou je pouze čtveřice, kterou má na svědomí současný skladatel Nicolas Basri. Patricia Petibon novinku prezentuje ve videu na stránkách vydavatelství Deutsche Grammophon.


Různí - Footloose (soundtrack) (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: filmová hudba / country / pop

Různí - Footloose (soundtrack)
Možná si ještě pamatujete na taneční film z roku 1984 nazvaný "Footloose" a především na stejnojmenný hit z něj v podání Kennyho Loginse. Nyní se dostává do kin remake tohoto filmu a pochopitelně nebude chybět soundtrack. Ten částečně čerpá z původního, konkrétně čtyřmi kousky, a k nim přidává osm novinek. Nečekané může být to, že většina interpretů pochází z country scény. Titulní song například přezpíval Blake Shelton a mezi dalšími najdeme Lissie, Zaca Browna, Big & Rich společně s Gretchen Wilson, Janu Kramer, Whitney Duncan nebo třeba Cee Lo Greena společně s Kennym Wayne Shepherdem. Ukázky všech písniček můžete poslouchat na stránkách filmu.


Iced Earth - Dystopia (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: heavy metal

Iced Earth - Dystopia
Americká heavymetalová formace Iced Earth se po třech letech hlásí o slovo s novým frontmanem a hlavně s novou deskou. Společně se Stu Blockem připravili nahrávku s titulem "Dystopia". Jubilejní desátá studiovka přinese deset kousků, ovšem jen ve standardní edici. Pokud si koupíte limitovanou verzi, najdete na druhém disku dalších třináct písní. A pokud se vám nelíbí ani jedna ze zmíněných mutací, sáhněte po tradičním vinylu.


Dále vychází:

3 - The Ghost You Gave To Me (Mystic Production)
Absu - Abzu (Mystic Production)
As You Drown - Rat King (Mystic Production)
Bushido & Sido - 23 (Sony Music)
Coma - Coma (Mystic Production)
Count Basie - Jazz Inspiration (EMI)
Daniel Barenboim - Wagner: Opern (Supraphon/Warner Music)
Dream Theater - Live At Budokan (US Import)
Electric Mary - Electric Mary III (Mystic Production)
Erik Truffaz - Best Of (EMI)
Francoise Hardy - Best Of Digipack (EMI)
Gazette - Toxic (Bertus)
Glyder - Backroads To Byzantium (Mystic Production)
Helene Fischer - Fur Einen Tag (EMI)
Henri Salvador - Best Of Digipack (EMI)
Herbie Hancock - Jazz Inspiration (EMI)
Chailly/Gewandhausorchestr - Symfonie-Komplet (Universal)
Charred Walls Of The Damned - Cold Winds On Timeless Days (Mystic Production)
Christ Agony - Nocturn (Mystic Production)
Insomnium - One For Sorrow (EMI)
Isole - Born From Shadows (Mystic Production)
Issa - The Storm (Mystic Production)
Lonely Kamel - Dust Devil (Mystic Production)
Michal David - Čas vítězství (Sony Music)
Michel Petrucciani - Jazz Inspiration (EMI)
Mike Brant - Best Of Digipack (EMI)
Miles Davis - Jazz Inspiration (EMI)
Patricia Petibon - Lulu (DVD) (Universal)
Peter Gabriel - Birdy (EMI)
Peter Gabriel - Passion (EMI)
Peter Gabriel - So (EMI)
Peter Gabriel - Us (EMI)
Proclaimers - Hit The Highway (EMI)
Proclaimers - Sunshine On Leith (EMI)
Proclaimers - This Is The Story (EMI)
Queen - Live At Wembley/Slidepack (DVD) (Universal)
Red Hot Chili Peppers - I'm With You (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Richard Galliano - R.Galliano-Nino Rota (Universal)
Rose Funeral - Gates Of Punishment (Mystic Production)
Různí - Batman: Arkham City (Sony Music)
Různí - Jazz Inspiration:Best Of Bar (EMI)
Různí - Jazz Inspiration:Big Band Jazz (EMI)
Různí - Jazz Inspiration:Blue Note (EMI)
Různí - Jazz Inspiration:Bossa Nova (EMI)
Různí - Vinařská odysea (Sony Music)
Rwake - Rest (Mystic Production)
Sep7Ember - Strange Ways Of Going Home (Mystic Production)
Souchon Alain - Best Of Digipack (EMI)
The Smith - Complete (8CD) (Supraphon/Warner Music)
Theophilus London - Timez Are Weird These Days (Supraphon/Warner Music)
Touchstone - The City Sleeps (Mystic Production)
Václav Hybš - Šťastné Vánoce (Supraphon)
Visions Of Atlantis - Maria Magdalena (Mystic Production)

NÁZORY
  • Noví Skútři (langoš, 16.10.2011 10:13) Reagovat

    Nový album Scooterů je úplně jiné a hodně dobré...

    • Re: Noví Skútři (Jack11, 16.10.2011 11:53) Reagovat

      jo to určitě je.. hajpr hajpr.
      Neco takovyho bych zakazal i v demokracii...

      • Re: Noví Skútři (El Raduso, 16.10.2011 19:33) Reagovat

        No jasně, vždycky se objeví nějaký pan "Soudce všeobecně-správného estetické vkusu". Uděláme malou bilanci. Scooter za svou 17tiletou aktivní kariéru prodali kolem 25 MILIONŮ (!!!) desek po celé Evropě a mají cca 80 zlatých či platinových desek s kterýma si můžou vydláždit garáž.S 23 singly v top 10 jsou druhou nejúspěšnější německou kapelou, co se týče hitparád. Dvěma alby dokonce pokořili britský album chart (vyšoupli např. i Madonnu před pár lety-po cca 13ti letech kariéry slušné.) Dva jejich singly se umístily v britské singlové top 10. Mají za sebou koncerty před 60 tisícovými kotli včetně koncertů v Asii, Africe i USA. Jsou prakticky jediná taneční kapela (svého druhu), která od půlky 90 let nepřetržitě funguje a je schopná získat stále nové fanoušky. Myslím, že svoje už dokázali a H. P. Baxxterovi a spol. jsou podobné hlášky "prndajícíh no-names" upřímě volné. Osobně z globálu nepovažuju Scooter za kdoví jak hodnotnou kapelu (oni sami ze sebe ani nějaké velké umění nedělají,), ale v rámci svého žánru (taneční, party hudby), jsou už chtě nechtě klasa a nějaké uznání jim asi patří. Co myslíš?

        • Re: Noví Skútři (Jack11, 16.10.2011 21:08) Reagovat

          Když to takhle vypíšeš, tak bych si myslel, že je to uplně přelomová kapela. Nicmeně ani jeden z těch zářezů moc nedokážu pochopit, ale to bude tím, že celej tenhle žánr moc nechapu. Ale O.K., když to někoho baví... sorry

          • Re: Noví Skútři (El Raduso, 17.10.2011 16:01) Reagovat

            Však v pohodě, taky třeba některý žánry metalu úplně nedávám..sám posouchám spíš kapely jako Keane, Depeche mode, Oceán, Queen, The Killers + black music..ale na Scooter jsem v pubertě vyrůstal a mám je jako takový hřích mládí, ke kterému mám přes dnešní nesporné výhrady pořád ještě nějakou tu slabost :). Peace.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Video: Abstraktním klipem "Studený štart" lákají No Name na brzy startující turné (21.03.2024 14:26)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Hudba Mira Žbirky zazní v prosinci na Symphonic Night v O2 universu a už nyní na vinylech s alby z let 1992–2022 (20.03.2024 08:01)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Audio: Superskupina Black Country Communion představuje první singl z desky "V", houpavou "Stay Free" (08.03.2024 13:13)
- Video: No Name zvou klipem "Ak nejde o všetko" na jarní turné (08.03.2024 08:14)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- V Praze už v sobotu zahraje Sari Schorr, jedna z nejlepších blues-rockových zpěvaček současnosti (06.03.2024 15:49)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Bono Sia Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu