shop.musicserver.cz
Nové desky 24/2017

Nové desky 24/2017

Vydáno: 18.06.2017 22:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dlouho očekávané druhé album Lorde tento týden zastíní řadu jiných titulů. Snažit se to zvrátit budou především rockeři jako Styx, Iced Earth či Royal Blood a opět electropopová Alison Moyet. Po delším čase se připomenou indie folkaři Fleet Foxes, české duo Lada Šimíčková a Ivo Cicvárek, debut nachystali Hey Violet a tipem týdne jsou Songhoy Blues z Mali.

Pokud se v pondělí 19. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Lorde - Melodrama (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electropop / indietronica

Lorde - Melodrama
Po obrovském úspěchu debutu Lorde "Pure Heroine" se její druhá deska stala jedním z nejočekávanějších alb první poloviny tohoto roku. Novozélandská zpěvačka před nějakým časem své fanoušky lehce mystifikovala, že jej natáčí s Disclosure, ovšem z toho se nakonec vyklubala pouze písnička pro desku britského dua. Ve skutečnosti drtivou část jedenácti písniček "Melodrama" natočila v domácím studiu člena fun. a Bleachers Jacka Antonoffa. Co ovšem platí, je změna stylu, kde se od art popu a dream popu daleko víc přesunula k electropopu a indietronice. Svůj podíl na tom má i výběr dalších producentů, z nichž většina je držitelem Grammy. Dvojici Lorde a Antonoff doplnil Jean-Benoît Dunckel z Air, Australan Flume, Kanaďan Frank Duke, Kuk Harrell stojící za alby Céline Dion, Beyoncé, či Justina Biebera, krajan Joel Little, s nímž natočila debut, Američan Malay, který se blýskl především spoluprací s Frankem Oceanem a zpěvák švédských Miike Snow Andrew Wyatt. Co vyprodukoval takovýto hvězdný tým, můžete zkoumat ze čtyř ukázek na YouTube.com profilu Lorde.


Fleet Foxes - Crack-Up (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / alternativní folk

Fleet Foxes - Crack-Up
Opravdu dlouho nebylo slyšet o americké indie folkové formaci Fleet Foxes. Jejich poslední album má u data vydání letopočet 2011 a až do začátku loňského roku nebylo o nich prakticky slyšet. V mezidobí kapelu opustil bubeník Josh Tillman a kapela změnila label, kterým je nyní prestižní Nonesuch. Celý loňský rok nicméně Fleet Foxes strávili v různých studiích po celých Spojených Státech a z nahraného materiálu nakonec pro své třetí album "Crack-Up" vybrali jedenáct písniček, z nichž část je postavená na několika motivech. Zahraniční kritika nešetří chválou, o čemž vypovídá 82% na metacritic.com. Zda vás album také tak nadchne, můžete zjišťovat na jejich YouTube.com profilu.


Lada Šimíčková a Ivo Cicvárek - Soukromé písně (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / šanson

Lada Šimíčková a Ivo Cicvárek - Soukromé písně
Pět let po společném debutu "Hotel v tiché ulici" přicházejí Lada Šimíčková a Ivo Cicvárek s následovníkem "Soukromé písně". Čtrnáct písniček se tentokrát opírá o plný kapelní zvuk, prakticky ve všech skladbách mají své výrazné místo bicí, které doplňují různými typy kytar, kontrabasem v kontrastu s baskytarou, klavírem, rhodes pianem, křídlovkou nebo saxofonem. Oproti předchůdci dotvořeného elektronikou, zvolili k dobarvení atmosféry pouze akustické možnosti jako violoncello, akordeon či vrstvené vokály. O hudbu se opět postaral z větší části Ivo Cicvárek, ať už sám nebo s Ladou Šimíčkovou, jeden text zhudebnil Michal Šimíček z kapely Nevermore a pokračovala i spolupráce s písničkářem Slávkem Janouškem. Jak se proměnil zvuk dvojice, zjistíte poslechem ukázek na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Alison Moyet - Other (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electropop / indie pop

Alison Moyet - Other
Čtyři roky po úspěšném návratu s albem "The Minutes" přichystala anglická zpěvačka Alison Moyet jeho pokračování. Se skládáním novinky "Other" začala prakticky hned po vydání předchůdce, avšak do studia zavítala teprve loni v říjnu. Opět se tam setkala s producentem Guyem Sigsworthem, s nímž deset písní nasměrovala k inteligentnímu, odvážnému elektronickému popu. První ochutnávkou je singl "Reassuring Pinches", jehož videoklip uvidíte na VEVU zpěvačky. Deska bude k dostání také na vinylu a dokonce i na kazetě a Alison Moyet ji poprvé po třiceti letech bude propagovat také živě v rámci světového turné.


Hey Violet - From The Outside (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / alternativní pop

Hey Violet - From The Outside
Americká pop rocková kapela Hey Violet o sobě dala výrazněji vědět před dvěma roky, kdy se jich ujali 5 Seconds Of Summer a na jejich labelu vydala EP "I Can Feel It". Od té doby ještě formace brousila zvuk a také sestavu. Tři holky a jeden kluk mezi sebe přijali ještě baskytaristu Iaina Shippa a v této sestavě konečně nachystali své debutové album "From The Outside". Stylově se pak mírně posunuli od pop punku ve stylu Avril Lavigne spíše k alternativnímu elektronickému pop rocku á la Melanie Martinez. Na VEVU Hey Violet už z dvanácti písniček najdete několik skladeb v různých podobách.


Iced Earth - Incorruptible (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Iced Earth -  Incorruptible
S dvanáctou studiovkou útočí na ušní bubínky posluchačů formace Iced Earth. Americká formace chtěla očekávanou novinku pojmenovat původně titulem "The Judas Goat", což si nakonec ale muzikanti rozmysleli. Nahrávka obsahuje deset kousků, které podle slov hlavního skladatele kapely Jona Schaffera mají být rovny slavný albům jako "The Dark Saga" a "Something Wicked This Way Comes" nebo "Dystopia". Jestli tomu tak skutečně bude, posuďte sami poslechem úvodního kousku "Great Heathen Army" a zaměřte se také ma vokály Stu Blocka. Svůj názor nám pak napiště do komentářů. A abychom nezapomněli, nové skladby si budete moct poslechnout 18. prosince i naživo, kdy kapela vystoupí ve zlínské hale Euronics.


Tip týdne

Songhoy Blues - Résistance (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music / desert blues

Songhoy Blues - Résistance
Po roce a půl tu opět máme Songhoy Blues a jejich netradiční pouštní blues. Tento kvartet z Mali se mezitím ukázal i českému publiku na loňských Colours Of Ostrava a nyní již prezentují své druhé album "Résistance". Do dvanácti skladeb tentokrát začlenili mimo blues ještě také funk ve stylu Jamese Browna. Přivítali v nich navíc také dva hosty - Iggyho Popa a člena anglických The Square, který si říká Elf Kid. Prvním singlem se stala skladba "Bamako", která jistě zazní i na letošním Glastonbury, kde kapela vystoupí.


Portugal The Man - Woodstock (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Portugal. The Man - Woodstock
Aljašská formace Portugal The Man operuje od svého založení v roce 2004 na poli rockové hudby. Kapela nyní vydává osmou studiovku s titulem "Woodstock" a posluchačům na ní přináší deset kousků. Ve třech z nich se objevili i hostující interpreti - Richie Havens a Son Little v úvodní "Number One" (ze která e stal i třetí singl), Fat Lip v "Mr. Lonely" a Mary Elizabeth Winstead a Zoe Manville v "Noise Pollution". První zmiňovanou si můžete poslechnout i na oficiálních stránkách kapely.


Beth Ditto - Fake Sugar (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / synth pop

Beth Ditto - Fake Sugar
Americká zpěvačka, skladatelka a členka skupiny Gossip Beth Ditto si už před šesti lety vyzkoušela částečně sólovou dráhu, když vydala eponymní EP. Od té doby jsme jí mohli slyšet pouze coby hosta na albech Blondie a Netsky. Nyní se do toho ovšem obula pořádně a vydává své debutové LP "Fake Sugar". Ve dvanácti skladbách míchá rock, pop, soul, blues a elektroniku, o čemž už napověděly první dva singly "Oo La La" a "Fire". Společně s "We Could Run" je uslyšíte na soundcloud.com profilu zpěvačky.


Royal Blood - How Did We Get So Dark? (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Royal Blood - How Did We Get So Dark?
Když se kapele povede vydat úspěšné debutové album, je vždy těžké další deskou navázat, nezklamat a navíc přinést něco nového. Royal Blood se to ale podle všeho na novince "How Did We Get So Dark?" povedlo. Podle dosavadních recenzí se jim povedlo vydat důstojného nástupce, který bude znít velice dobře i naživo. Víc by nás ale zajímal váš názor, proto si nezapomeňte poslechnout kousek "I Only Lie When I Love You". Pak se s námi o svůj názor podělte.


Styx - The Mission (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Styx - The Mission
Dlouhých čtrnáct let trvalo, než se fanoušci rockových Styx dočkali nové desky. Ta je naštěstí už tady a pro posluchače přináší nejedno překvapení. Deska totiž především vznikla tradičně analogově, na což dohlédl producent Will Evankovich. "Will byl vždycky blázen do Styx a především do starší tvorby. Když jsme na albu pracovali, občas nás musel zastavit a říkával nám, ať děláme tradiční muziku pro nás typickou. Každý z nás si totiž zvykl na digitální pomocníčky a klasika tím dostala pěkně na frak," dodal Tommy Shaw. Ukázky najdete na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Kevin Morby - City Music (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / indie folk

Kevin Morby - City Music
Americký indie folkový písničkář a baskytarista noise-folkových Woods své fanoušky nikterak nešetří a prakticky rok po albu "Singing Saw" mu přichystal nástupce. Sám o "City Music" ovšem hovoří spíše jako o protějšku. Inspiraci pro celkem dvanáct skladeb našel v různých městech Spojených Států, a jak sám říká, jsou mixtapem a zároveň jistou poctu těmto metropolím. Prvním reprezentantem alba se stala píseň "Come To Me Now", kde si zahrál na varhany z osmnáctého století.


Různí/Randy Newman - Cars 3 (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country rock / filmová hudba

Různí - Cars 3 (soundtrack)
Již ve čtvrtek vstoupilo do českých kin druhé pokračování populárních "Aut" z dílny studia Pixar. S návratem na americký kontinent se i hudba třetího dílu vrací k prvnímu filmu. Autorem scénické hudby je po Michaelu Giacchinovi opět Randy Newman a písničky si vzali na starost pouze američtí muzikanti Brad Paisley, Dan Auerbach z The Black Keys, James Bay, Andra Day, která přezpívala Springsteenovu "Glory Days", ZZ Ward, Jorge Blanco a Lea DeLaria. V obchodech najdete hned dva soundtracky z názvem "Cars 3" - jeden s písničkami, druhý s Newmanovou scénickou hudbou. Ukázky prvního nabízí americký Amazon.


Simple Minds - Acoustic In Concert (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new wave

Simple Minds - Acoustic In Concert
Skotští Simple Minds na sklonku loňského roku vydali album "Acoustic", které posléze představili na scéně slavného londýnského divadla Hackney Empire v rámci znovuobnovené koncertní série BBC 2 Radio In Concert Series. Speciální show kapela naplnila přetvořenými akustickými písničkami jejich největších hitů a nejoblíbenějších skladeb doplněné několika coververzemi hitů, které je nejvíc ovlivnily. V samotném finále koncertu se navíc k Jimovi Kerrovi a spol. v písničce "Make Me Smile (Come Up And See Me)" připojil i její autor Steve Harley. Záznam koncertu nyní vychází pod názvem "Acoustic In Concert" na DVD, Blu-Ray, nebo v kombinaci DVD+CD. Jeho atmosféru můžete okusit prostřednictvím hitu "Don't You (Forget About Me)".


Com Truise - Iteration (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synthwave / chillwave

Com Truise - Iteration
Oproti předchůdci si dal na čas s přípravou třetího alba elektronický muzikant Seth Haley, kterého budete znát spíše pod pseudonymem Com Truise. Trvalo mu to celkem pět let, ale na druhou stranu vydal v tomto čase i dvě EP, takže čekání vlastně nebylo nikterak dlouhé. Novinka "Iteration" je poslední kapitolou vesmírného dobrodružství s umělým astronautem Comem Truisem a umělec jí rozdělil do celkem dvanácti skladeb, kde opět míchá synthwave s chillwave. Více odhalí videa včetně teaseru, které sdílí Haley na svém webu.


Helena Vondráčková - Diamantová kolekce (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: střední proud / pop

Helena Vondráčková - Diamantová kolekce
Helena Vondráčková oslaví za několik málo dní významné životní jubileum a vydavatelství Supraphon ji k němu přichystalo dosud nejucelenější rekapitulaci její kariéry pod názvem "Diamantová kolekce". Exkluzivní box je složen z pěti tematických alb. První shrne písničky z šedesátých let, druhé se zaměří na duety, třetí vzdává poctu Zdeňkovi Borovcovi, čtvrté rekapituluje filmové a muzikálové melodie a poslední doplňuje různé písně zpěvačky napříč celou kariérou. Mezi více jak stovkou písniček, jejichž seznam najdete na Supraphonline.cz, je i devět novinek včetně duetu s Leonou Machálkovou.


Dále vychází:

Arcadea - Arcadea (Mystic Production)
Big Star - The Best Of Big Star (Universal)
Can - Singles (Mystic Production)
Carach Angren - Dance And Laugh Amongst The Rotten (Mystic Production)
Carach Angren - Dance And Laugh Amongst The Rotten (Deluxe Edition) (Mystic Production)
Currents - Place I Feel Safest (Mystic Production)
Entrails - World Inferno (Mystic Production)
Foscor - Les Irreals Visions (Mystic Production)
Frieder Bernius - The Complete Sony Classical Recordings (Sony Music)
Frost* - Falling Satellites (Sony Music)
Hinrich Alpers - Rudi Stephan: Chamber Works And Songs (Sony Music)
House and Land - House and Land (Mystic Production)
Igorrr - Savage Sinusoid (Mystic Production)
Merrimack - Omegaphilia (Mystic Production)
Různí - Hot Summer Hits 2017 (Universal)
Sammy Brue - I Am Nice (Mystic Production)
Slow Dancer - In A Mood (Mystic Production)
The Strypes - Spitting Image (Universal)
Time Lurker - Time Lurker (Mystic Production)
Trevor Sensor - Andy Warhol's Dream (Mystic Production)
Wizard - Fallen Kings (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Alison Moyet - Other (Mystic Production)
Arcadea - Arcadea (Mystic Production)
Can - Singles (Mystic Production)
Carach Angren - Dance And Laugh Amongst The Rotten (Mystic Production)
Com Truise - Iteration (Mystic Production)
Entrails - World Inferno (Mystic Production)
Fleet Foxes - Crack-Up (Warner Music)
Foscor - Les Irreals Visions (Mystic Production)
Frank Sinatra - A Swingin' Affair (Universal)
Freundeskreis - Quadratur Des Kreises (Sony Music)
House and Land - House and Land (Mystic Production)
Chris Stapleton - From A Room: Volume 1 (Universal)
Iced Earth - Incorruptible (Sony Music)
Igorrr - Savage Sinusoid (Mystic Production)
Jimmy Cliff - Best Of (Universal)
Kai Hansen - Thank You Wacken (Mystic Production)
Kevin Morby - City Music (Mystic Production)
Merrimack - Omegaphilia (Mystic Production)
Modern Talking - Back For Gold (Sony Music)
Pixx - The Age Of The Anxiety (Bertus)
Ride - Weather Diaries (Mystic Production)
Royal Blood - How Did We Get So Dark? (Warner Music)
Sammy Brue - I Am Nice (Mystic Production)
Slow Dancer - In A Mood (Mystic Production)
Songhoy Blues - Résistance (Mystic Production)
Suzanne Vega - Solitude Standing (Universal)
Taj Mahal, Keb' Mo' - Tajmo (Universal)
The Chainsmokers - Memories...Do Not Open (Sony Music)
Trevor Sensor - Andy Warhol's Dream (Mystic Production)
Van Morrison - The Healing Game 20Th Anniversary (Sony Music)
Vendetta - Brain Damage (Mystic Production)

Reedice:
Caligula's Horse - Moments From Ephemeral City (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Caligula's Horse - The Tide, The Thief & River'S End (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Céline Dion - One Heart (Sony Music)
Céline Dion - Unison (Sony Music)
Modern Talking - Back For Gold (Sony Music)
Van Morrison - The Healing Game (20th Anniversary) (Sony Music)
ZZ Top - Original Album Series (Volume 2) (Warner Music)

NÁZORY
  • Album Lorde je úplná bomba. Těším se na recen... (Anonym, 19.06.2017 13:59) Reagovat

    Album Lorde je úplná bomba. Těším se na recenzi.

  • album Lorde je jedno z nejlepších pop alb souča... (Anonym, 19.06.2017 15:47) Reagovat

    album Lorde je jedno z nejlepších pop alb současnosti

  • ... (strom-z, 19.06.2017 16:07) Reagovat

    nová Lorde je fakt fajn, možná tam cejtim malinkej hype, ale přesto rozhodně dobrý album, i Green Light už u mě zafungovala:)
    PS: 82%, to je na Fleet Foxes trochu propadák:))

    • Re: ... (pm, 19.06.2017 23:44) Reagovat

      Taky, že je to na ně dost slabé album... Myšleno dobré, ale na ně slabé :-)

      • Re: ... (strom-z, 20.06.2017 16:11) Reagovat

        :-( ještě jsem to neslyšel, nu škoda, teda ty předchozí dvě desky byly tak dobrý, že by to byl celkem husarskej kousek

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Royal Blood se objeví poprvé v Praze, zahrají v Ledárnách Braník (02.02.2024 15:33)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu