Akropolis Multimediale přináší show Tata Bojs a Cartonnage

23.09.2010 09:34 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs
© facebook interpreta
Pražský Palác Akropolis pohostí od 29. do 30. října další ročník populární přehlídky nových médií a technologií použitých v domácí populární kultuře Akropolis Multimediale. Hlavními hvězdami budou formace Tata Bojs a Cartonnage. Navíc bude připraven instruktážní workshop a každý večer zakončí program v Divadelním baru.

Vystupující formace předvedou, jak lze v našich podmínkách užitím nových technologií dodat koncertům další rozměr a povýšit je na nevšední audiovizuální zážitek. Tata Bojs coby první vystupující formace fanouškům vzkazují: "Ačkoliv budeme hrát elektricky a setlist nabídne průřez všemi našimi dosavadními alby, nepůjde o klasický koncert. Spíše jakousi tanečně-audio-vizualní performanci. Program jsme nazvali 'Ta Ta Tanec aneb Tata Bojs pod pódiem', jelikož nebudeme hrát na jevišti, jak jsou návštěvníci zvyklí, ale po stranách pod ním." Na pódiu se bude v určitých částech večera odehrávat tanec osmičlenné baletní skupiny Dekkadancers.

S lákavou nabídkou nezůstávají pozadu ani Cartonnage. Pilně chystají nové album a 30. října z něj předvedou pár kousků. "Vedle nedávno zveřejněného pilotního singlu 'Electro Gastronomique' zařadíme do programu dalších šest nových skladeb. Tato akce je pro nás výzvou představit zbrusu nové písničky z připravovaného alba jako jeden příběh, zasazený do 3D projekcí, které budou scénicky fungovat podobně jako kulisy na divadle," prozradil producent Armin Effenberger. Začátek vystoupení Tata Bojs i Cartonnage je naplánovaný na půl osmou. Vstupenky budou v prodeji na každý den zvlášť. Na Tata Bojs budou vzhledem k výrazně snížené kapacitě sálu k dostání za 400 Kč v předprodeji a za 460 Kč na místě. Vstupenky na Cartonnage budou stát v předprodeji 150 Kč a na místě 170 Kč. Vstup na workshop je zdarma. Předprodej zajišťuje síť Ticketpro a kavárna Paláce Akropolis.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY