Inekafe chystají na leden klubový koncert

06.09.2010 09:48 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

ine kafe
© Inekafe
Populární slovenská formace Inekafe zlehka odtajňuje své plány do budoucnosti. Tím nejaktuálnějším je, že kapela, která letos oficiálně oznámila obnovení činnosti, zahájí příští rok koncertem v bratislavském Majestic Music Clubu.

Vystoupení Vratko & spol. odehrají 29. ledna a význačné pro muzikanty i fanoušky bude tím, že půjde o první klubový koncert Inekafe po více než pěti letech. Kdo onen večer vystoupí jako předskokan, kapela prozatím neprozradila. Jisté však je, že předprodej vstupenek začal v pondělí 6. září. Lístky jsou k mání vzhledem k dispozicím klubu v omezeném počtu a ve dvou verzích: 1 000 kusů obyčejných po 10 € a 20 VIP vstupenek na balkon po 30 €. Přeprodej zajišťuje slovenský Ticketportal. Na místě budou lístky pouze v případě, že nějaké zbydou z předprodeje.

Lednový koncert v Bratislavě, kterým vezmou zavděk nejspíše čeští fanoušci bydlící nedaleko slovenských hranic, ale není jedinou aktivitou, kterou Inekafe na příští rok plánují. Do éteru by měl vyrazit nový videoklip, k mání by měl zase být nový merchandise a členové kapely prý přemýšlejí o nové desce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY