Liam Gallagher hodlá založit novou kapelu

27.10.2009 16:52 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Liam Gallagher
© guardian.co.uk
Poté, co Oasis na hudební scéně oficiálně skončili, se bratři Liam a Noel Gallagherovi vydali každý svou cestou. Skladatel a kytarista slavné formace se s médii podělil o své plány do budoucna již před několika dny a nyní ho následoval i zpěvák Liam. Ten plánuje založit novou skupinu.

Než však přejde od slov k činům, chce si od hudebního průmyslu na chvíli odpočinout. Do konce roku si dá pauzu a nové seskupení začne dávat dohromady až v lednu. Ke svému rozhodnutí držet se týmové práce řekl: "Nechci se vrhat do ničeho sólového, chci být v kapele. Ale budeme dělat spoustu věcí jinak. Stoprocentně však vím, že naší parketou bude rock 'n' roll."

I když Liam Gallagher řekl novinám The Scotsman, že dostat se pryč z Oasis se mu zdá jako dobrý nápad, připustil, že mu jeho bývalá kapela chybí. Nicméně jde dál: "Oasis byli vlastně to, co jsem já. Je to ale jen jméno. Jsem pořád sám sebou, můžu jít a dělat něco jiného. Mám v sobě hudbu a nikdy bych to jen tak nezahodil. Zkusím to a uvidíme, co se stane. Možná to bude o ničem, ale dokud to nevyzkouším, nemůžu to najisto vědět."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY