shop.musicserver.cz
Nové desky pro 39. týden

Nové desky pro 39. týden

Vydáno: 27.09.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinky tohoto týdne slibují těžké kalibry. S novou deskou zaútočí majitelka hlasu o rozsahu pěti oktáv Mariah Carey, rockoví Alice In Chains, kritikou oslavovaní Soulsavers nebo novicka Paloma Faith. Dále se ukáže, jak funguje spolupráce Michaela Boltona s Lady GaGa a Barbry Streisand s Dianou Krall.

Pokud se v pondělí 28. září, respektive v posvátečním úterý vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Mariah Carey - Memoirs Of An Imperfect Angel (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Mariah Carey - Memoirs Of An Imperfect Angel
Mariah Carey nastartovala svým albem "The Emancipation Of Mimi" takřka neskutečný comeback, který se jí ale dalším "E=MC²" nepodařilo udržet. S už dvanáctou studiovou deskou "Memoirs Of An Imperfect Angel" by se velmi ráda na tyto pozice vrátila. Má ji k tomu dopomoci třináct nových písní, které dala dohromady s týmem autorů a producentů, v němž hlavní roli hrála sama zpěvačka společně s The-Dreamem a Tricky Stewartem. "Paměti nedokonalého anděla", jak by se dal přeložit název, je osobní zpovědí a soukromým deníčkem Mariah Carey, který se nese v duchu současného popu a r'n'b. Z toho dosti vyčnívá gospelová coververze balady skupiny Foreigner “I Want To Know What Love Is ”, která je současně druhým singlem z novinky po hitu "Obessed". Obě písničky a všechny ostatní skladby z tohoto CD včetně několika remixů naleznete na MySpace.com Mariah Carey.


Paloma Faith - Do You Want The Truth Or Something Beautiful? (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: soul / pop / jazz

Paloma Faith - Do You Want The Truth Or Something Beautiful?
Nový objev na hudební scéně se jmenuje Paloma Faith. Tato čtyřiadvacetiletá Britka s okouzlující vizáží a retro stylem je pokračovatelkou toho, co spustily Duffy a Amy Winehouse, přičemž její debut provokativně nazvaný "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?" jde výrazněji do historie . Tato zpěvačka a zároveň herečka disponuje nejen mimořádným hlasem, ale představuje se na nahrávce i jako talentovaná skladatelka hudby a textů. Album, které je v celé své kráse ke slyšení na jejím MySpace.com, se natáčelo v Londýně a podíleli se na něm mimo jiné Ed Harcourt, Jodi Marr, Greg Kurstin, Steve Robson a Jorgen Elofsson.


Barbra Streisand - Love Is The Answer (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz / popové standardy

Barbra Streisand - Love Is The Answer
Po čtyřech letech se vrací Barbra Streisand s řadovým albem. "Love Is The Answer" ji svedlo dohromady s Dianou Krall, která nejenže celé album produkovala, ale také se svým kvartetem nahrála všech třináct skladeb, které v tomto podání vyjdou na bonusovém CD v deluxe edici. Na standardní verzi Streisand doprovodil orchestr pod vedením Johnnyho Mandela. Už přítomnost Diany Krall naznačuje, že se tentokrát Barbra Streisand pustila do jazzových a popových standardů. S nimi se americká zpěvačka vrátí po bezmála čtyřiceti letech do klubu Village Vanguard v New Yorku, kde naposledy vystoupila v roce 1961 v roli předskokanky Milese Davise. Novinku "Love Is The Answer" a dokonce i zmíněnou deluxe edici si můžete v krátkých ukázkách poslechnout v internetovém obchodě Amazon.com.


Alice In Chains - Black Gives Way To Blue (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / grunge

Alice In Chains - Black Gives Way To Blue
Jakmile se na konci minulého roku objevily zprávy o zbrusu nové desce Alice In Chains, stali se američtí rockeři opět středem zájmu fanoušků i médií. Jejich nové album, první po čtrnácti letech a samozřejmě s novým zpěvákem, si ale skutečně velkou pozornost zaslouží, protože už podle dosavadních ochutnávek "A Looking In View" a "Check My Brain" má deska skvěle našlápnuto. CD obsahuje celkem jedenáct skladeb a jejich produkci obstaral Nick Raskulinecz, se kterým muzikanti zatím na žádné z předchozích desek nespolupracovali. Jak se tato spolupráce osvědčila, můžete již několik dní testovat na oficiálních stránkách kapely, kde najdete k poslechu všechny nové songy. Pokud ale chcete sílu Alice In Chains zakusit i naživo, navštivte 24. listopadu pražskou Lucernu.


Michael Bolton - One World One Love (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Michael Bolton - One World One Love
Trošku neskutečně zněla zpráva, že lamač ženských srdcí Michael Bolton, který se v poslední době věnoval spíše tradičnímu popu, natáčí nové album s Lady GaGa a Ne-Yem. Nicméně důkaz této spolupráce opravdu vychází nyní a to pod názvem "One World One Love". Lady GaGa na této nahrávce nejen skládala muziku, ale i hrála na piáno a zpívala. První krátká ochutnávka v podobě singlu "Just One Love" hraje například na Boltonově webu.


AFI - Crash Love (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / pop

AFI - Crash Love
Kalifornští rockeři AFI nechali své fanoušky na novou desku čekat dlouhé tři roky. Během této doby si ale na přípravách dali záležet. Skládání a nahrávání nových skladeb trvalo celé dva roky a členové kapely při tom pracovali ještě na svých bočních projektech. S produkcí nového materiálu šli za Joem McGrathem, který pracoval také s Morrisseym nebo Blink-182, a také za držitelem Grammy Jacknifem Lee. Ten hojně spolupracoval s U2 nebo R.E.M. Výsledkem této slibné kolaborace je dvanáct skladeb včetně pilotního singlu "Medicate". Sami se o kvalitě materiálu můžete přesvědčit na oficiálních stránkách AFI nebo na jejich MySpace.com profilu.


Ian Brown - My Way (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: brit-pop / rock

Ian Brown - My Way
Ian Brown alias někdejší frontman The Stone Roses netrápil své příznivce nikterak dlouhou dobu a své šesté sólové album "My Way" servíruje jen dva roky po tom předchozím. Název "My Way" může trošku svádět k obavám, jestli se nepustil po stopách Franka Sinatry, ovšem ty by byly poněkud liché. Deska je naopak inspirovaná "Thrillerem" Michaela Jacksona, i když podle prvních čtyř ukázek na Brownově MySpace.com to není výrazněji patrné. Nicméně finální mastering probíhal právě v den smrti Krále popu, což sám zpěvák považuje za jisté znamení.


Athlete - Black Swan (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

Athlete - Black Swan
U britské formace Athlete se rok 2009 zatím nese v duchu pozitivních změn. Začátkem června podepsala kapela novou smlouvu s vydavatelstvím Fiction Records a u tohoto labelu vychází i nové album "Black Swan". Tato v pořadí čtvrtá nahrávka má díky předchůdci "Beyond The Neighbourhood" z roku 2007 skvěle našlápnuto a jak již v polovině srpna předznamenal pilotní singl "Superhuman Touch", muzikanti se snaží svou pozici udržet. Ke skladbě natočili i videoklip a vy se na něj můžete podívat na YouTube.com. Pokud si chcete tento song poslechnout, navštivte MySpace.com profil skupiny. Tady najdete i další novou skladbu "Summer Sun", která se však na nahrávce nenachází. Athlete ji totiž poskytli posluchačům ke stažení zcela zdarma skrz své oficiální stránky.


Ghostface Killah - Ghostdini Wizard Of Poetry In Emerald City (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jižanský hip hop / r'n'b

Ghostface Killah - Ghostdini Wizard Of Poetry In Emerald City
Rapper Ghostface Killah je na podzim mimořádně aktivní. Nejenže chystá výběr svých hitů vycházející v prosinci a pomohl RZA s novou "kompilací" Wu-Tang Clan, které shodou okolností vychází taky tento týden, především připravil své osmé studiové CD "Ghostdini Wizard Of Poetry In Emerald City". To je tentokrát inspirované především r'n'b a Ghostface Killah na něm spolupracoval s lidmi jako John Legend, Estelle, Kanye West, Ne-Yo a dalšími. Rapper rozdělil několik ukázek z této desky mezi svůj web a MySpace.com.


Brendan Benson - My Old, Familiar Friend (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

Brendan Benson - My Old, Familiar Friend
Brendana Bensona mohou čtenáři znát jako člena kapely The Raconteurs, kde působí po boku Jacka Whitea z The White Stripes, Jacka Lawrence a Patricka Keelera. Nyní se však hlásí o slovo jako sólový hudebník a na trh posílá svou čtvrtou desku nazvanou "My Old, Familiar Friend", která však byla nahrána už v roce 2007 - tedy v mezičase, kdy Brendan pracoval na albech The Raconteurs. "My Old, Familiar Friend" obsahuje jedenáct skladeb (ve verzi pro iTunes o jednu navíc). Písně produkoval Gil Norton, který pomohl také například Foo Fighters nebo Pixies. Jako pilotní singl vybral hudebník kousek "A Whole Lot Better", kterou se svým doprovodem předvedl i v talk show Jimmyho Kimmela. Záznam z tohoto vystoupení najdete na YouTube.com kanálu Jimmy Kimmel Live! a na zpěvákově MySpace.com si můžete poslechnout ještě další song "Garbage Day".


Friendly Fires - Friendly Fires (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: synth-pop / shoegaze / indie pop

The Friendly Fires - The Friendly Fires
V záplavě známých jmen nominovaných na cenu Mercury Prize se trošku ztratila kapela Friendly Fires, která svůj eponymní debut vydává už podruhé. Kapelu tvoří tři muzikanti pocházející z hrabství Hertfordshire ve východní Anglii. "Friendly Fires" poprvé spatřil světlo světa zhruba před rokem, ale to ještě jejich mix synth-popu s tropickými rytmy nějak nezabral. Nyní se zdá, že konečně uzrál čas a společně s nominací na zmíněnou cenu se toto CD posune dále. Dodejme jen, že album produkoval známý Paul Epworth, který v minulosti usměrňoval Primal Scream nebo Maxïmo Park, ale nyní se věnuje umělcům jako Kate Nash nebo Florence And The Machine.


Immortal - All Shall Fall (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: death metal

Immortal - All Shall Fall
Blackmetalový kvartet z Norska nevydal celých sedm let klasickou řadovku, ovšem nadcházející pondělí se fanoušci tohoto tvrdého žánru konečně dočkají plnohodnotné nálože. Muzikanti začali se skládáním nového materiálu v lednu 2008. Kapela měla ale spoustu práce s živými koncerty, a tak se do studia vydala až v dubnu. Nicméně už za měsíc měli muzikanti hotovo. Nyní se na posluchače valí sedm nových songů dostupných v několika edicích nahrávky. K dostání je digipacková verze, balení "jewel-case", dvě limitované edice (včetě vinylu) a exkluzivní rozšířená verze v box setu.


Charlie Winston - Hobo (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / indie folk

Charlie Winston - Hobo
Před dvěma lety anglický písničkář Charlie Winston absolvoval v roli předskokana turné s Peterem Gabrielem a nyní se konečně dočkává i svého debutu v podobě "Hobo" právě na Gabrielově labelu Real World Records. Winston, mimochodem bratr jiného muzikanta Toma Baxtera, se na něm pustil do poněkud zvláštní podoby folku s odkazem na rockabilly a indie pop. První singl "Like A Hobo", který už mezitím stihl dobýt první příčku francouzské hitparády, a další tři písničky jsou k dispozici na jeho MySpace.com.


Lynyrd Skynyrd - God & Guns (M.A.B.Records)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

Lynyrd Skynyrd - God & Guns
Americká formace Lynyrd Skynyrd má na svém kontě jedenáct řadových desek a další dílo je na cestě. Novinka "God & Guns" je nástupcem šest let staré nahrávky "Vicious Cycle". Nahrávání nových skladeb začalo již loni a produkce spadla do klína Boba Marletta. Společnými silami dali dohromady dvanáct skladeb, přičemž prvním singlem se stal kousek "Still Unbroken". Tato píseň byla napsána po smrti původního baskytaristy Leona Wilkesona, který zemřel v roce 2001. Stejně jako v dalších písních i v ní muzikanti použili party, jež vytvořil Hughie Thomasson ještě před svou smrtí v roce 2007. Poslechnout si ji můžete na MySpace.com profilu kapely, kde kromě ní najdete také další novou skladbu "Simple Life". Z dalších muzikantů se na desce podílel i kytarista John 5, známý ze stáje Roba Zombieho. Shodou okolností si na albu zahostoval také samotný Rob Zombie. Fanoušci ho jistě nepřeslechnou ve skladbě "Floyd".


Amanda Blank - I Love You (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rap / electro-hop
Amanda Blank - I Love You
Jako reakce na úspěch Lady GaGa se v poslední době vyrojila spousta mladých rapperek. Další z nich je Američanka Amanda Blank, a i když svůj debut pojmenovala něžným "I Love You", vězte, že její dirty rap spojený s elektronickou hudbou až tak něžně nevyznívá. Na desce spolupracovala s producenty Diplem, Switchem nebo Davem Sitekem, tedy lidmi, kteří remixovali hity Robbieho Williamse, Britney Spears a řady dalších nebo stojí za deskami Yeah Yeah Yeahs, Tv On The Radio či Scarlett Johansson. Řádka tracků z "I Love You", kde si zahostovala třeba i Lykke Li, hraje na MySpace.com rapperky.


Paramore - Brand New Eyes (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Paramore - Brand New Eyes
Před kapelou Paramore stál při skládání nového alba nelehký úkol. Fanoušci a média totiž s napětím očekávají, jaký by mohl být nástupce veleúspěšné desky "Riot!", která vyšla před dvěma lety. Ta se co do prodeje stala nejednou platinovou a obsadila čelní příčky hitparád. Jak se s takovým tlakem kvintet v čele s Hayley Williams popral? Muzikanti a zpěvačka připravili jedenáct nových písní. Nechali je produkovat Robem Cavallem, který spolupracoval také s Goo Goo Dolls nebo Green Day. V polovině července vypustili do rádií pilotní singl "Ignorance" a nezapomněli k němu natočit ani videoklip. Společně se všemi novými skladbami ho umístili na svůj MySpace.com profil.


Soulsavers - Broken (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / post-grunge

Soulsavers - Broken
Rich Machin a Ian Glover alias Soulsavers začali svoji dráhu jako triphopové producentské duo. Pak se ale dali dohromady s Markem Laneganem (Queens Of The Stone Age) a ten do jejich hudby přinesl zcela odlišné prvky a styly od country přes blues až po zřejmý vliv písničkářství či odkazy na Nicka Cavea. Tak vznikla třetí deska Soulsavers "Broken". Nicméně vedle nakřáplého hlasu Lanagana se na novince objevují i další hosté - Mike Patton z Faith No More, Bonnie "Prince" Billy, Gibby Haynes z Butthole Surfers, Jason Pierce ze Spiritualized nebo Richard Hawley z Longpigs a Pulp. Podle prvních reakcí na tuto desku lze usuzovat, že kritiky kytary s temnou elektronikou v kombinaci s mixem rocku i country velmi zaujaly. Jak se budou líbit vám, posuďte na MySpace.com formace, kde je celé "Broken" k poslechu.


Zero 7 - Yeah Ghost (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: trip hop / downtempo

Zero 7 - Yeah Ghost
Triphopoví Zero 7 se vrací po třech letech s novinkou "Yeah Ghost", kterou by jistě rádi navázali na předchozí "The Garden", s níž si vysloužili nominaci na cenu Grammy pro nejlepší elektronické album. Na čtvrtém počinu slibuje dvojice Henry Binns - Sam Hardaker svižnější rytmus, hosty jako Eska Mtungwazi, Martha Tilston nebo Rowdy Superstar a také přepracované věci bokovek členů formace. Zda toto všechno splnili, máte možnost zjistit na MySpace.com Zero 7, kam celou desku nahráli.


V krátkosti

  • Jak jsme již avizovali v příspěvku o novince Gostface Killah, RZA nachystal novinku pod legendární značkou Wu-Tang Clan. "Wu-Tang Chamber Music" ale není zcela čistokrevnou záležitostí Clanu. Chybí na ní Method Man nebo GZA. Jedná se o spolupráci několika členů formace se starou gardou newyorské hiphopové scény jako AZ, Kool G Rap, M.O.P., Sadat X, Sean Price, Cormega, Masta Ace či Havoc.
  • Fanoušci acid jazzu musí zpozornět při vyslovení jména Brand New Heavies. Ti absolvovali společně N'Deou Davenport řadu vystoupení a jedno z nich s nyní dostává na pulty obchodů pod všeříkajícím názvem "Live In London".
  • V rámci svého návratu na hudební scénu vydává švédská dvojice Roxette znovu všechna řadová alba. Desky jsou kompletně remasterovaně a především na ně vždy přibyly nějaké bonusy v podobě demoverzí, b-stran singlů a v případě koupě přes iTunes i dalších raritních lahůdek.

Dále vychází:

Abba - Abba In Japan (DVD) (Universal)
Abraxas - Už je to jedno (Panther)
Austrian Death Machine - Double Brutal (Mystic Production)
Basshunter - Bass Generation (Warner Music)
Basshunter - Every Morning (singl) (Warner Music)
Big Star - Keep An Eye On The Sky (Warner Music)
Blue Effect - 1969 - 1989 (9Cd) (Supraphon)
Brand New Heavies ft. N'Dea Davenport - Live In London (EMI)
Buckcherry - 15/Blabk Butterfly (EMI)
Bully & Sasha - Father And Son (singl) (Warner Music)
Crazy Frog - Everybody Dance Now (Universal)
Dead By Sunrise - Crawl Back In (singl) (Warner Music)
Destruction - The Curse Of The Antichrist (Mystic Production)
Ensiferum - From Afar (Mystic Production)
Five Finger Death Punch - War Is The Answer (Universal)
Frederic Chopin - Klavírní koncerty (Piano Concertos) (Supraphon)
Gilberto Bebel - All In One (Universal)
Gojira - Terra Incognita (Mystic Production)
Gregorian - Masters Of Chant Chapter VII (Warner Music)
Helena Vondráčková - Live (DVD+CD) (Universal)
Children Of Bodom - Skeletons In The Closet (Universal)
James Brown - Live From The House Of Blues (DVD) (Universal)
Jeff Lorber - Heard That (Universal)
Jesse Cook - The Rumba Foundation (EMI)
Joe Strummer - Let'S Rock Again! (DVD) (Universal)
Katy Perry - 5 Hits (EMI)
Kurt Elling - Dedicated To You: Kurt Elling Sings The Music Of Coltrane And Hartman [Live] (Universal)
Landon Pigg - The Boy Who Never (Sony Music)
Madonna - Celebration: The Video Collection (Amaray Edition) (Warner Music)
Madonna - Celebration: The Video Collection (Digipak Edition) (Warner Music)
Major Lazer - Guns Don'T Kill People... Lazers Do (Universal)
Mario - D. N. A. (Sony Music)
Metalium - Grounded (Chapter Eight) (Mystic Production)
Ministry - The Last Dubber (Mystic Production)
Motley Crue - Dr Feelgood - Deluxe (Universal)
Nazareth - Road To Nowhere (Panther)
Nicola Benedetti - Fantasie (Universal)
Public Enemy - Live From House Of Blues (DVD) (Universal)
Queen - 2010 Desktop Calendar (EMI)
Ray Charles - The Genius Hits The Road (Universal)
Red Circuit - Homeland (Mystic Production)
Redemption - Snowfall On Judgment Day (EMI)
Ringo Starr - The Best Of (DVD) (Universal)
Roxette - Crash! Boom! Bang! /2009 (EMI)
Roxette - Have A Nice Day /2009 (EMI)
Roxette - Joyride /2009 (EMI)
Roxette - Look Sharp! /2009 (EMI)
Roxette - Pearls Of Passion /2009 (EMI)
Roxette - Room Service /2009 (EMI)
Roxette - Tourism /2009 (EMI)
Různí - Cool-Chillout (Universal)
Různí - I Love You, Beth Cooper (soundtrack) (Universal)
Různí - Passion Of Christ (soundtrack) (EMI)
Různí - Reggae Reggae (Universal)
Různí - Snow Patrol Late Night Tales (EMI)
Různí - Soudruzi aneb konzerva komunismu (Supraphon)
Různí - Walk The Line (soundtrack) (EMI)
Různí - Where The Action Is! Los Angeles Nuggets 1965-1968 (Warner Music)
Různí - Wizards Of Waverly Place (EMI)
Seether - Karma & Effect (EMI)
Seether - One Cold Night (EMI)
Suzie Quatro - Leather Forever (DVD) (Universal)
Terence Blanchard - Choices (Universal)
The Cribs - Ignore The Ignorant (vinyl) (Universal)
The Monterey Quartet - Live At The 2007 Monterey Jazz Festival [Live] (Universal)
Venom - Black Metal (Universal)
Vetroplach - Maličkosti (EMI)
Wu-Tang Clan - Wu-Tang Chamber Music (Universal)
Yngve Guddal & Roger T. Matte - Genesis For Two Grand Pianos (Warner Music)

NÁZORY
  • Mariah!!! (zipp333, 27.09.2009 13:49) Reagovat

    To album je bombastický! Mariah se opět předvedla, všem doporučuju!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
Video: Berenika Kouhoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Queen Kabát Adele Sia Rush Beyoncé U2 Bono AC/DC Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu