Anita Baker chystá album, přispěje i Snoop Dogg

03.08.2009 08:53 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Anita Baker
© kalamu.com
Soulová zpěvačka a skladatelka Anita Baker se dala opět do práce a pro posluchače chystá živé video a možná také album. S vydáním sice nechvátá, ale předběžně mluví už o příštím roce. Při té příležitosti právě nevylučuje ani nahrávání plnohodnotného studiového materiálu.

Držitelka několika ocenění Grammy natočila svá vystoupení, která odehrála během uplynulého roku v DTE Energy Music Theatre v Detroitu. Jak ale prozradila portálu Billboard.com, pokud se tyto projekty rozjedou, převážná část materiálu bude pocházet ze záznamů dvou koncertů, jež proběhly koncem února v New Yorku v Radio City Music Hall.

"Pár nápadů nosím v hlavě a přemýšlím nad několika umělci, se kterými bych mohla spolupracovat," prozradila Baker k novému materiálu. Ti, kteří nedají dopustit na její úspěšná alba "Rapture" či "Giving You The Best That I Got" a bojí se, že zpěvačka na potenciální novince přebere, se nemusejí bát. "Bude to ryzí deska Anity Baker a nebude nouze o překvapení." Jedním z nich má být i Snoop Dogg, se kterým pěvkyně pracuje na adaptaci "Give Me Your Love (Love Song)" Curtise Mayfielda, jež se objevila na soundtracku k filmu "Superfly".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY