Tata Bojs a Ahn Trio vystoupí na Colours Of Ostrava

02.06.2009 11:39 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs, Ahn Trio
© Salim Issa
Do nabitého programu nadcházejícího festivalu Colours Of Ostrava přibylo další koncertní vystoupení. Ve čtvrtek 9. července bude scéna patřit nejen skladateli Michaelu Nymanovi a jeho kapele, ale také společné show Tata Bojs s Ahn Triem.

Společný koncertní set bude samozřejmě založen na skladbách alba "smetana", které vyšlo v loňském roce. Posluchači u hlavního pódia se tak mohou těšit na komorně akustickou úpravu skladeb Tata Bojs si návštěvníci budou moct poslechnout znovu i další den, protože na kostelní scéně mají v plánu své samostatné vystoupení. Vedle tohoto přírůstku však pořadatelé museli vyškrtnout hned dvě zahraniční kapely - Victorii Hannu z Izraele, která trpí zdravotními obtížemi, a Marii Doyle Kennedy. Té se rozpadla koncertní kapela. Náhradou je seskupení Dikanda.

Program festivalu Colours Of Ostrava nabídne od 9. do 12. července na celkem deseti scénách přes stovku kapel a interpretů. Součástí dramaturgie je i bohatý nehudební program. Čtyřdenní vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro do 8. července za 1 160 Kč a jednodenní lístky budou k dostání na místě. Více informací včetně line-upu kapel najdete na colours.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY