Gringo Star zahrají před ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead

25.04.2009 10:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

...And You Will Know Us By The Trail Of Dead flyer
© facebook interpreta
Na koncertu ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, jenž patří také mezi Planet Festival Warm Up koncerty, na kterých je možné zakoupit vstupenky na táborský Planet Festival za zvýhodněnou cenu 490 Kč, vystoupí jako support formace Gringo Star.

Atlantský rockový kvartet Gringo Star, v němž hrají bratři Nick a Peter Furgiuele, Pete Delorenzo a Matt McCalvin, se původně dal dohromady pod názvem A Fir-Ju Well, teprve po nějakém čase se pánové rozhodli svým jménem parodovat slavného brouka z Liverpoolu. Na rozdíl od legendárního Ringa však Gringo Star nehrají jen na bicí. Ve skutečnosti jsou všichni čtyři pánové zdatnými multi-instrumentalisty, kteří se na pódiu střídají mezi kytarou, basovkou, bubny, klávesami, akordeonem, kazoo i tamburínou. Svou zručností a nepřehlédnutelným pódiovým projevem patří kamsi mezi Animals, Motown a The Kinks - jsou sexy, jsou skromní a z pódia je jen tak nesestřelíte.

Vstupenky na koncert, který se uskuteční v Roxy 6. května od 19.00 hod., jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 300 Kč + poplatky, na místě za 400 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY