Michael Jackson potvrdil koncertní comeback

05.03.2009 19:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© facebook interpreta
Po měsících fám a nepotvrzených informací se fanoušci Michaela Jacksona dočkali - Král popu vyrazí na koncertní pódia. Nebo spíš pódium. V létě totiž odehraje minimálně deset koncertů v londýnské O2 Areně.

Právě v ní se s téměř dvouhodinovým zpožděním konala ve čtvrtek odpoledne krátká tisková konference, na níž vystoupil i samotný Jackson. Viditelně v dobré náladě a v pohodě toho sice moc neřekl, ale potlesk a křik tisícovek fanoušků ho neminul. Obsahem tiskovky pak bylo oznámení zmíněných deseti koncertů, které by měly být jeho vůbec posledními živými vystoupeními vůbec. Z dalších zdrojů se však proslýchá, že koncertů může být klidně i pětadvacet a více, záleží jen na zájmu jeho příznivců.

Jackson naposledy živě vystupoval v rámci turné k albu "History" před dvanácti lety, zahajovací koncert proběhl tehdy v Praze. V londýnské O2 Areně se možná pokusí překonat rekord Prince, jenž v ní odehrál jednadvacet vystoupení, Spice Girls o čtyři méně.

Jacksonovy koncerty by měly začít 8. července, další data prozatím nejsou zveřejněna. Na jeho webu je ale už nyní možno se předběžně ke koupi vstupenek zaregistrovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY