Poslední zastávka festivalu České hrady.CZ proběhne na Bezdězu

01.08.2008 11:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Divokej Bill
© ocko.idnes.cz
Za uplynulé tři víkendy navštívilo festival České hrady.CZ téměř patnáct tisíc lidí, na Švihov jich přišlo pět tisíc. Závěrečná zastávka festivalu proběhne 1. a 2. srpna v podhradí Bezdězu v Libereckém kraji, a uzavře tak již čtvrtý ročník tohoto letního kulturního festivalu.

Sobotní celodenní program se uskuteční na dvou pódiích v podhradí Bězdězu. "Mezi taháky letošního festivalu patří Monkey Business, Divokej Bill a Horkýže slíže," uvedl jeden z organizátorů festivalu Michal Šesták z agentury Nedomysleno. Místo skupiny Chinaski vystoupí stejně jako na hradech Kunětická hora a Švihov kapela Kryštof. Organizátoři na Bezděz pozvali také skupiny Jasná páka, Plexis, Sunflower Karavan nebo Sunshine. Na Bezdězu si přijdou na své i fanoušci hip hopu - například na koncertu Wladimira 518, který vystoupí s hosty Hugo Toxxxem a DJem Mikem Trafikem -, dále pak zahrají hiphopoví Iscream Boyz. Bezděz nabídne také koncert zpěvačky Jany Loty, Skyline s novou zpěvačkou Markou Rybin nebo Kill the Dandies! V sobotu bude areál festivalu otevřen v 11.00 hodin a poslední koncert začne v 01.30 hodin.

Na pátek nabízejí organizátoři v předprodeji lístky za 170 Kč, na místě pak za 200 Kč. Vstupenka na sobotu stojí v předprodeji 350 Kč a na místě 400 Kč. Předprodej probíhá v síti Ticketstream (možné též v on-line systému e-tickets). Návštěvníci festivalu mohou přenocovat během obou festivalových nocí zdarma ve stanovém městečku. Kompletní časový harmonogram festivalu najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY