Před Linkin Park vystoupí v Brně Enter Shikari

04.06.2008 09:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Enter Shikari
© Archiv
Linkin Park oznámili předkapelu pro svůj koncert, který se uskuteční 17. června na brněnském Velodromu - volba padla na britskou progresivní formaci Enter Shikari.

Britská čtveřice Enter Shikari pochází z malého městečka Hertfordshire poblíž Londýna. Do povědomí hudební veřejnosti se dostala především díky své tvorbě, ve které slučuje neslučitelné - taneční prvky s ostrými kytarami, vše je doprovázeno emotivním zpěvem. Tento mix zaznamenali i na svém debutovém albu "Take To The Skies" z října 2007 a vydali jej u vlastní nahrávací společnosti Ambush Reality. Se skladbou "Anything Can Happen In The Next Half Hour" kapela zaznamenala obrovský úspěch v britských žebříčcích. Ohlasy mimo rodnou zemi se dostavily vzápětí, a to především díky profilu na serveru MySpace.com.

V současné době se čtveřice Rob, Rou, Chris a Rory nachází ve studiu, kde pracuje na nové desce. Do České republiky přijíždí Enter Shikari poprvé, fanoušci se mohou těšit na emocemi i tvrdými riffy nabitý set, v rámci něhož zazní i ukázky z chystané novinky. Lístky za 895 Kč jsou v předprodeji v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY