Připravte se na druhou porci r'n'b značky Victoria

03.04.2008 16:53 - Michal Koch | foto: facebook interpreta

Victoria
© facebook interpreta
Zpěvačka Victoria slaví první desetiletí strávené v České republice a míní to vzít od podlahy. Její debutové album "This Is Me!" sice přineslo dvě písně, které si úspěšně razily cestu radiovými vlnami, přičemž druhý singl - do r'n'b rytmu oděná předělávka největšího hitu Eagles "Hotel California" - ve své klipové podobě uspěl i v televizních hitparádách, ale deska samotná již na předvánočním trhu roku 2005 žádnou obří prodejní díru do světa neudělala.

Leč Victoria se nevzdává a po vzoru zahraničních krásek, které se zmíněným stylem slaví úspěchy i u českého publika, chce dokázat, že r'n'b lehce okořeněné hip hopem lze dělat dobře i v našich luzích a hájích. Autorství skladeb a produkci raději svěřila pánům ze severu Evropy (na novém albu pracují například P. Lorentzon, J. Pedersen nebo R.Löfgre), ovšem texty by podle nejnovějších zpráv měly pocházet výhradně z Victoriina pera.

Prozatím bezejmenné album by mělo být uším napnutých posluchačů k dispozici koncem května, již zanedlouho ale do rádií i televizí zamíří první singl "Boneshakin' Hot". Zda skladba zopakuje úspěch kalifornského hotelu a jak si povede nová deska se tedy dozvíme již zanedlouho.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY