Support Lesbiens spustili svoje vlastní vydavatelství

11.05.2007 15:03 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Bayer
© Support Lesbiens Records
Členové skupiny Support Lesbiens se rozhodli realizovat se v hudebním průmyslu také jako vydavatelé. Jako první se labelu Support Lesbiens Records upsal interpret jménem Bayer.

"Do budoucna se chceme určitě věnovat novým neprovařeným věcem a všem hudebním stylům, toto určitě nebude nijak omezeno," řekl k nové aktivitě firmy Support Lesbiens, která dosud sloužila hlavně pro marketingové potřeby a management skupiny, kytarista Hynek Toman. "Budeme určitě dbát na to, aby hudba, kterou budeme vydávat, byla vždy něčím zajímavá, a to v jakémkoli smyslu."

Prvotinou Support Lesbiens Records bude Bayerův pilotní singl "Zapal pepo v koši", předesílající připravované album s pracovním názvem "Svět už se netočí". Bayerova tvorba má stylově nejblíže hip hopu, sám její autor je však v případě této škatulky zdrženlivý. "Rozhodně se necítím být rapperem, spíše rytmizovaným lidovým vypravěčem," prohlásil Bayer a dodal: "Podvozky mých skladeb vlastně nemají žádné mantinely, nebráním se žádnému hudebnímu stylu, důležité jsou pro mě hlavně texty, které reflektují svět a život kolem mě."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY