Keltské ženy přinesou jedno z prvních vánočních alb

16.11.2006 17:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Celtic Woman - A Christmas Celebration
© www.emimusic.de
Vánoce se nezadržitelně blíží a alba s vánočními skladbami se pomalu, ale jistě dostávají na pulty prodejen. Jeden z těch prvních titulu přináší kvintet krásných dívek, vystupujících pod názvem Celtic Woman.

Holky nejsou žádnými nováčky, letos v Evropě vydaly již jednu desku, kterou naplnily chórovými úpravami hitů od Enyi či Joshe Grobana s popovými prvky. Album po vydání v Americe dámy okamžitě katapultovalo na první příčku Billboard World Music Chart, kde vytrvalo několik týdnů. Příští týden Mairead, Maev, Orla, Lisa a Chloe vydávají novou desku "A Christmas Celebration", na které jim vydatně vypomáhá i hostující David Dowles, který patřil několik let k pilířům Washingtonského symfonického orchestru. Deska opět vyšla za oceánem již o několik týdnů dříve a zopakovala úspěch předchůdkyně a okamžitě obsadila nejvyšší příčku zmiňované Billboard World Music Chart.

Deska, která u nás vychází v pondělí 20. listopadu, nabídne tyto vánoční klasiky: O Holy Night, Away In A Manger, Ding Dong Merrily On High, White Christmas, Silent Night, Christmas Pipes, The Christmas Song, Carol Of The Bells, Have Yourself A Merry Little Christmas, Panis Angelicus, That Night In Bethlehem, O Come, All Ye Faithful, The Little Drummer Boy, The Wexford Carol, Let It Snow.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY