Čeští Soil dali svoji prvotinu na iTunes

27.08.2006 10:44 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Soil - In Fields
© facebook interpreta
Tři měsíce po vypuštění debutu formace Soil do české distribuce na klasických CD je nahrávka jménem "In Fields" dostupná celému světu. Skupina se rozhodla nabídnout svoji oficiální prvotinu ke stažení přes síť iTunes. Jednotlivé skladby jsou k mání za 0,99,- €, celé album zde stojí 9,99,- €.

Album "In Fields" vyšlo 22. května na značce Quazi Delict Records. Sestava okolo Zuzany Kropáčové (Funtasy Milk, Gang Ala Basta) a Vladimíra Pechy (Masomlejn, Ohm Square, Načeva) na něm nabízí jednoduchou, ovšem profesionálně nahranou alternativní podobu popu, v níž se mísí například jazz, funk, soul či elektronika. Tracklist utvořil převážně nový materiál, místo se ovšem našlo i pro několik koncertním publikem prověřených, co do aranžmá však výrazně pozměněných hitů jako "Freaky", "I Am Ready" a "Closer".

Soil se coby účinkující zúčastní Quazi Delict Night v klubu Roxy, který se koná 9. října. Společnost jim samozřejmě budou dělat také další interpreti ze stáje Quazi Delict Records, jejich seznam vydavatelství přislíbilo zveřejnit v brzké době. Termíny dalších koncertů skupiny naleznete na jejích webových stránkách zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY