shop.musicserver.cz

Spíše smutný závěr Love Planet

Vydáno: 14.08.2006 13:20 v sekci Naživo - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Festival Love Planet pokračoval v sobotu 12. srpna svým druhým dnem. Po nabitém pátku následovalo jisté uklidnění, alespoň co se hvězdné účasti týče. Zavládly navíc všelijaké pochyby a někde i zklamání. The Rasmus, Body Count či Hooverphonic nezaplašili smíšené pocity, jež zanechala organizace akce.

Druhý den na pražském festivalu Love Planet byl o poznání chudší než ten první. Nejen že přišlo méně lidí, možná až o polovinu, ale i line-up vypadal podstatně méně atraktivně. Vždyť za největší hvězdy byli finští The Rasmus a rapmetaloví Body Count. Navíc další taháky - Hooverphonic a IAMX - v Česku vystupovali poměrně nedávno. Když si k tomu přidáte nijaké počasí a dost přehlíživý postoj pořadatelů k návštěvníkům (všechny směnárny na žetony se zavřely poměrně záhy, takže ke konci byli lidé nuceni všechno utratit, páč s žetony mimo areál moc srandy nepořídíte). Suma sumárum bylo Love Planet jen průměrnou akcí, u mnohých mohlo dokonce zavládnout velké zklamání...

Jak se hrálo na rocku...

Love Planet Prague, Clou, 12.8.2006, Praha small a
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Při pohledu do sobotního programu na Rock Stage jsem pojal vážné podezření, že festival organizuje nějaká nadšená parta neodadaistů. Poetika Priessnitz versus rap-metal Body Count a hned potom chladný finský mainstream The Rasmus? To mi k sobě pasuje jak vegan k jitrnici. Ale dobrá. Pozitivem budiž, že zatímco v pátek se mi hrubě nelíbil zvuk, přetažené výšky a vůbec obecná snaha - ať je to jakékoli, hlavně, ať je to pořádně hlasité - sobotní odpoledne s Clou začalo, alespoň po této stránce, relativně zdařile. Jinou věcí je, že ani Clou mi sem jako "zahřívačka" příliš nepasovali. Mladá kapela, jejíchž pár hitů (hlavně tedy ten jeden hit) zná už každý spolehlivě nazpaměť a jež momentálně příliš nemá čím překvapit... Nebylo divu, že se prostor před pódiem zaplňoval jen velmi pomalu a řada lidí tak trávila čas spíše poleháváním, zevlováním či hledáním stánků s žetony, které se vtipně nacházely "po celém areálu". Řečeno s Cimrmanem, lepší začátek jsme si nemohli přát. Z šedi mne zaujala jen akustická verze písně "Secret" a tradičně ne zcela zvládnutý refrén onoho jednoho hitu.

Love Planet Prague, Gaiah Mesiah, 12.8.2006, Praha small g
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Další nastoupili na scénu Gaia Mesiah. Jestliže Clou neurazili ani nenadchli, tak tady se přece jen jisté emotivní hnutí vyvolat zadařilo, ač v tom negativním smyslu slova. Gaia Mesiah mne totiž nikdy nebavili a svým výkonem na Love Planet se umně postarali o to, aby mne nebavili i nadále. Já to prostě těm holkám a klukovi nevěřím. Může za to zpěvačka Marka, jejíž přechody z ženských do mužských hardcore poloh působí až jako karikatura. Kdyby to byla divadelní scénka na téma "podívejte se, jak umím bejt chlapácká a zablejt do mikrofonu", tak to možná chvíli beru. Ale ona je to asi vážně dělaná music, že? Mé pocity tak přelétají mezi smíchem a mírným znechucením. Na to, aby to bylo sexy, je to až příliš chlapské a nechutné, na to, aby to bylo chlapské a nechutné, to má příliš mini minisukni. Ani kamarády to prý moc nebaví. Ale pomineme-li tento ryze osobní pohled, před scénou je patrné, že v reálu to docela zabírá a na hity jako "Maňana" se lid chytá, takže atmosféra je rozhodně festivalovější (rozuměj uvolněnější) než při Clou. Pozitivně mne zaujme alespoň výkon kytaristky.

Love Planet Prague, Priessnitz, 12.8.2006, Praha small h
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Gaia Mesiah na scéně vydrží někdy do páté hodiny, po nich dvacet minut ticho, a pak už přichází Priessnitz. Naposledy jsem je viděl před týdnem na Českých hradech, kde se mi projev Jaromíra Švejdíka zdál minimalističtější než obvykle. Dnes to ale byl opět on ve staré dobré formě. Pravda, zvukaři mohli ještě drobet posílit zpěv proti kytarám, ale i tak představení sestávající ze "starých hříchů" a současných věcí mělo energii a šťávu. Při "Děláže" došlo i na zpívání davu, který tou dobou vedle pódia nejčastěji hleděl k oblakům, protože tam se dlouhé minuty stahovala mračna, jež téměř po celé republice něco přinesla, nad pražským Výstavištěm si ale až na pár obligátních kapek dala záhadnou, každopádně však potěšující výjimku.

Love Planet Prague, Body Count & ICE-T, 12.8.2006, Praha, small U
© Lukáš Písek / musicserver.cz
Po Priessnitz následovala delší, třičtvrtěhodinová pauza, po níž se před rockovým pódiem nápadně obměnila fanouškovská skupina. Hnědou nahradila černá, klasické zástřihy oholené hlavy plus máničky. Dívka propagující nejmenovaný Ice Tea se mne symbolicky zeptala, kdo že to teď vyběhne na scénu, a show mohla začít. Body Count feat. Ice T, to bylo pro většinu těch strategické místo už hledajících fanynek The Rasmus docela silné kafe. Kapela začala poněkud svérázně, intro policejní houkačky a ostrý nástup, "aby" se následně zjistilo, že ještě není zapojená zdaleka všechna aparatura. Po chvíli už to ale bylo ok, a tak mohl rap-metalový nářez plný něžných máchovských hlášek typu "Son of the bitch, son of the Bush" a frekvencí třicetkrát motherfucker za minutu vypuknout. Potěšující nicméně bylo, že se to narozdíl od včerejšího zvukařsky nezvládnutého vystoupení Ministry, z něhož mi brnělo v hlavě i kus za Výstavištěm, dalo poslouchat. Po hudební stránce bylo patrné, že tahle parta baví. Svým agresivním projevem se jí povedlo publikum z velké části strhnout, a to tak, že na stage přiletěla i dvoulitrová otevřená tetra pak krabice zjevně plná džusu. Byl to pomalý, ale přesný dloubákový direkt á la Antonín Panenka, který zasáhl Ice Tho zrovna, když byl nepřipraven. Ostuda pro pořadatele. Frekvence slova "motherfucker" stoupla na třicet jedna za minutu, jinak se už nic podstatného nestalo. Během následující pauzy proběhla v předních řadách generační a genderová obměna a mohlo se začít.

Love Planet Prague, Rasmus, 12.8.2006, Praha small j
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Finští The Rasmus na sebe nenechali dlouho čekat, s jejich vystoupením přišel severský chlad. Černá scéna s výtvarně zajímavým bílým logem, černé oděvy, černá čepice frontmana, černá trika zhypnotizovaných holek masově připravených toho večera hlubokým vizuálním zážitkem o nevinnost. Jinak vcelku obyčejná performance. Dobrý zvuk a možnost i pro nefanouška dostat se velmi blízko pódiu, protože nijak zvlášť narvané, tak jako ostatně na celém Love Planet, nebylo. Až ke konci kapela hrála své největší hity, jež jí zadělaly na popularitě i mimo rodné tisíce jezer. "First Day Of My Life", "No Fear" a samozřejmě "In The Shadows". Při těch bylo patrné, že jsou zkoušením vyvedené k dokonalosti. Jen s tím zpěvem Laurimu Praha moc nepomohla, asi proto, že holky byly příliš zaujaté faktem, že idol stojí, co by mobilem dohodil, a nezaujaté publikum svou nezaujatostí. Vlastně i já jsem cítil jakousi nezaujatost. Bylo to příjemné, poslouchatelné, ale nic, co by mne strhlo k nějakému výraznějšímu hnutí. Rasmus skončili jako začali, přesně na čas. A pak už se prostor Rock stage velmi rychle vyprazdňoval. Nedaleko totiž ještě bouřili I Am X. (Ondřej Leinert)

Jak se hrálo na popu...

Love Planet Prague, Nierika,12.8.2006, Praha small c
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Vypadalo to jako zvuková zkouška. "Strawberry" ("Zkuste si něco dohromady.") hraná pro hrstku lidí. Brzo odpoledne, ospalé počasí, (úspěšná, bohužel) konkurence v podobě Gaia Mesiah na vedlejší stagei, trousící se hrstky ("Zdravíme kamarády z Kopřivnice!"). Tak vypadalo vystoupení skupiny Nierika. Smutek z nízké návštěvnosti se mísil s radostí, že je pro koho hrát. Nierika pořád působí dojmem té obyčejné partičky odvedle, hvězdný manýrismus je pro ně cizí slovo, radost z koncertu zůstává, jediné, co se během času zlepšuje, je muzikantská jistota (dobře sledovatelná například u vokálního projevu Michala Burgeta). Hrálo se samozřejmě hlavně z posední desky "Poison On Your Spoon" - naživo to je daleko chytlavější a zábavnější - škoda že řídké publikum nedokázalo vyprodukovat aplaus, který by Nieriku po "Good Bye" vrátil na pódium a donutil zahrát přídavkovou "Schwarzblack". Publikum zatím zhoustlo natolik, že na 100 °C už se to podobalo koncertu, na kterém někdo doopravdy je. Pro tuhle partičku je čtyřicet minut rozhodně málo, musí to pálit do lidí hned od začátku, a tak to tak dělá. Hit na hitu ("It's A Shock", "Azataki" a další) na jevišti, rozjetý mejdan pod ním. Pořád neprší, jen mírně kape. (David Věžník)

Love Planet Prague, Loonaloop, 12.8.2006, Praha, small S
© Lukáš Písek / musicserver.cz
Po domácím exkurzu přišly na řadu mezinárodní návštěvy, ale paradoxně všechny tři jsou ve zdejších vodách skoro jako doma. Loonaloop tu dokonce ještě coby Tribal Drift natáčeli živou desku, pak se však zdravé jádro okolo půvabné Shiney Le Fai trhlo a založilo právě Loonaloop. Avšak i nová kapela pokračuje v nakročené cestě a kombinuje taneční prvky s etnickými. I v tomto novém složení v Česku nebyli rozhodně poprvé a lidé si na ně rádi zatančili. Pod pódiem se objevil i nafukovací klokan, který si v závěru setu užil krátkého výsluní popularity přímo na scéně, než jej Shiney stačila skopnout zpátky. Ukázala nám i své efektní kalhotky, když udělala stojku a cvičila do rytmu jakési prvky aerobiku. Celá pětice se dobře bavila a částečně představila živě zatím poslední placku "Images Of Flying". Hudebně to ale nebylo nic překvapujícího, známé postupy a hledání se v různých škatulkách taneční muziky. Na opěvování starých dobrých časů v Tribal Drift taktéž došlo. Pokud člověk neuvažoval nad tím, kde co již slyšel jinde a jinak, byla to pohoda na odreagování se a taneční odvaz ukuchtěný na skoro přesných padesát minut.

Love Planet Prague, Hooverphonic, 12.8.2006, Praha, small Y
© Lukáš Písek / musicserver.cz
"No More Sweet Music" u nás vyšlo s velkým zpožděním, ale nakonec dorazilo, tak jako Hooverphonic na letošní Love Planet. Pokud vám vystoupení přeci jen proklouzlo mezi prsty, je již potvrzen koncert v pražském Abatonu (12. říjen). Něžná kráska Geike Arnaert dobyla opět srdce všech spřízněných duší, její hlas v relativně chladném počasí (červenočerný svetřík byl toho jasným důkazem) pohladil a tepal na kompletní škálu lidských emocí. Jejich set dokreslovala videoprojekce, do které se prolínaly závěry z aktuálního dění na pódiu. Turné se vztahuje ke zmíněné řadovce, ze které zaznělo několik písní, nejvíce však zapůsobily úvodní "You Love Me To Death" nebo hlavní blok uzavírající singlovka "You Hurt Me". Čeští fandové ještě pořádně nevstřebali "No More Sweet Music" a Hooverphonic už natáčejí nový kus, z něhož nabídnutá jednohubka "Believe" chutnala hodně melancholicky. Vlastně celé vystoupení bylo zahaleno do těchto posmutnělejších odstínů.

Love Planet Prague, Hooverphonic, 12.8.2006, Praha, small X
© Lukáš Písek / musicserver.cz
Nebyl však opomenut žádný zásadní střep z tvorby této trojice, ucho posluchače potěšily "2 Wicky", "Jackie Cain", "The World Is Mine", "Mad About You" nebo ojediněle v celém bloku pozitivnější "Sometimes". Vrcholy však byly ty chvíle, kdy Geike zpívala sólo za doprovodu klavíru, což platilo pro úchvatné "Eden" a "Vinegar & Salt". Po základním bloku přišel ještě vytleskaný přídavek a ten byl hodně nečekaný. Kompozice "Magenta" je výrazný emotivní odvar, do kterého Geike spíše mluví než zpívá a hudební složka tvoří důležitý impulsivní měnič pocitů a nálad. Přesto jsem se nemohl ubránit dojmu, že Hooverphonic spíše patří do klubu, kdy je mezi nimi a posluchačem mnohem hlubší a pevnější pouto. V otevřeném prostoru jejich hudba tolik nevyzněla, bylo zde mnoho rušivých elementů, a to nejenom projíždějící vlaky. Hodně omezujícím faktorem celé show bylo hlavně to, že začali hrát ještě za světla. Hodinové vystoupení nás přeci jen přeneslo do tmy a v tento zlomový moment to vše začalo sounáležitě fungovat, ale jen na pár posledních písniček. (Dan Hájek)

Love Planet Prague, I Am X, 12.8.2006, Praha small dd
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Byly tam. Slyšely už i Hooverphonic, jejichž jedna piánová skladba se potemnělými odstíny blížila ajemexí temnotě. Fanynky Cornerovy bandy. Od fanynek Rasmus se dají poznat. Obě jsou sice v černém, mají tmavou linkou podmalované oči, ale fanynka Rasmus má péro ve vlasech a vedle sebe kamarádku, zatímco fanynka IAMX nemá na nohou botasky a vedle sebe má přítele. Temnota, dekadence, charisma, žaludeční šťávy, praskání ušních bubínků, řev, pařba a tanec. Koncert IAMX byl jeden z mála, který na Love Planet opravdu fungoval a sedl tam jak p. na h. Možná chyběl už jen déšť, ke kterému se celý den neúspěšně schylovalo.

Love Planet Prague, I Am X, 12.8.2006, Praha small aa
© Eva Balaštíková / musicserver.cz
Festivalový setlist Cornerovy sólové bandy pro rok 2006 je pochopitelně postavený na poslední desce, jen občas se zachvějí skladby z debutu - jako na začátku, kdy po nové "The Alternative" spustí "Kiss And Swallow", snad aby bylo slyšet, jak jsou si podobné. Chris Corner, tip člověka malého vzrůstem, ale velkého hlasem (i když tentokrát ho hlas poněkud zrazoval), jemuž nechybí pódiová sebejistota ("Umíte tleskat líp. Je to party, ne?" ... "Je to dost nahlas?" ... "Cheers you beautiful fuckers.") za doprovodu třech muzikantů (jo, byla Sue Denim), souhry světel a zvuku a šokézní projekce (jo, bylo dráždění oka bůhvíčím a topení sličné slečny) předvedl strhující show, během které odolal pohybu jen málokdo. Má to šťávu na deskách, má to šťávu naživo. Solidní závěr festivalu. (David Věžník)

Love Planet, Výstaviště, Praha, 11.-12.8.2006

Fotogalerie:

Love Planet Prague, Nierika,12.8.2006, Praha small d
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, 100c, 12.8.2006, Praha small e
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Loonaloop, 12.8.2006, Praha, small R
© Lukáš Písek / musicserver.cz

Love Planet Prague, Hooverphonic, 12.8.2006, Praha, small Z
© Lukáš Písek / musicserver.cz

Love Planet Prague, Hooverphonic, 12.8.2006, Praha small o
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, I Am X, 12.8.2006, Praha small bb
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Clou, 12.8.2006, Praha small b
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Gaiah Mesiah, 12.8.2006, Praha small f
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Priessnitz, 12.8.2006, Praha small i
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Body Count & ICE-T, 12.8.2006, Praha, small T
© Lukáš Písek / musicserver.cz

Love Planet Prague, Body Count & ICE-T, 12.8.2006, Praha, small V
© Lukáš Písek / musicserver.cz

Love Planet Prague, Body Count & ICE-T, 12.8.2006, Praha, small W
© Lukáš Písek / musicserver.cz

Love Planet Prague, Rasmus, 12.8.2006, Praha small k
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Rasmus fans, 12.8.2006, Praha small l
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Rasmus fans, 12.8.2006, Praha small m
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

Love Planet Prague, Rasmus fans, 12.8.2006, Praha small n
© Eva Balaštíková / musicserver.cz

NÁZORY
  • detail (Jana, 14.08.2006 13:30) Reagovat

    opravdu maji Hooverphonic skladbu Jackie Cain???

  • Re: detail (DH, 14.08.2006 13:50) Reagovat

    Diky za "opravu", ta pismenka... ;-) Dan Hajek

  • muhahaha (paula banks, 14.08.2006 16:33) Reagovat

    "....zatímco fanynka IAMX nemá na nohou botasky a vedle sebe má přítele...."jůhuhůůůů no tak to je teda zápich áááááááááá já snad spadnu ze židle!!!!:-))))

  • no to jo ('kubásek, 14.08.2006 16:49) Reagovat

    "Má to šťávu na deskách, má to šťávu naživo."
    ...bodejť by taky ne...
    "i když tentokrát ho hlas poněkud zrazoval"
    ...v mluvených předělech, sluší se tedy doplnit...

  • a jeste (paula banks, 14.08.2006 16:49) Reagovat

    a ješte bych zapomněla:no jo,chlap je popuzen když vidí ženskou co nevypadá (nebo nezpívá)jako princeznička...(viz Gaia Mesiah).jojo,to jsou ty zvyky a tradice....pane recenzente,do kdy jste věřil na Ježíška?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Valentines - Vždycky se v hloubi duše najde nějaký černý místo, který vyškrábne trochu múzy
Rozhovory: The Valentines - Vždycky se v hloubi duše najde nějaký černý místo, který vyškrábne trochu múzy Královéhradecká parta The Valentines přišla po řadě singlů s debutovým albem "You All Look Beautiful When You Dance". Slyšet na něm můžeme kytary, synťáky, ale také indie i moderní pop s osmdesátkovými zvuky. Výsledek svádí k... čtěte zde
Vydáno: 21.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Billie Eilish - Hit Me Hard And Soft 9/10
Recenze: Billie Eilish na "Hit Me Hard And Soft" (opět) definuje sama sebe. Výsledkem je její nejlepší album Už ve dvaadvaceti letech se její polička prohýbá pod tíhou Grammy, Oscarů a mnoha dalších prestižních ocenění. Vstupenky na koncert v Praze, který se uskuteční za více než rok, fanoušci vykoupili za pár minut. Nyní Billie Eilish... čtěte zde
Vydáno: 20.05.2024 00:00 v sekci Recenze
Serj Tankian - A.F. Day 8/10
Video: Serj Tankian se v syrové písni "A.F. Day" vrací ke kořenům Zpěvák System Of A Down a v současnosti také mnohostranný umělec a aktivista Serj Tankian plánuje během letošního podzimu vydat pod svým jménem nové EP "Foundations", na které právě poutá singlem "A.F. Day". Ten napsal v pradávných... čtěte zde
Vydáno: 19.05.2024 08:00 v sekci Audio / Video | Video
Poly Noir - K mýmu ohni nesedej 7/10
Video: Temná country Polyho z Insanie se představuje komiksovým klipem "K mýmu ohni nesedej" Dark-country projekt frontmana Insanie Polyho nazvaný Poly Noir dostává konkrétnější kontury s prvním singlem - a rovnou titulním. Skladba "K mýmu ohni nesedej" totiž pojmenovala celé album, které by na značce Smile Music mělo vyjít... čtěte zde
Vydáno: 18.05.2024 14:30 v sekci Audio / Video | Video
Jan Váňa -  A na Jordán dopadla tma 8/10
Recenze: Jan Váňa předkládá na úsporném debutu "A na Jordán dopadla tma" sbírku zamlžených zrcadel pocitů a situací Písničkářství má na domácí scéně hluboce zapuštěné kořeny. Dříve byl jeho představitel často jinotajným mluvčím, který metaforami kličkoval mezi tím, co režim dovolil. Doba se změnila, sdělení postavené na textu ale... čtěte zde
Vydáno: 18.05.2024 08:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Dvanáctá řadovka Hooverphonic "Fake is the New Dope" je na cestě (12.03.2024 13:22)
- Naživo: Gaia Mesiah zakončila koncertní sezónu v pražském Lucerna Music Baru (08.12.2023 11:36)
- Recenze: Gaia Mesiah je na "Vlnobytí" v životní formě, nahrávce ale chybí větší divokost (22.10.2023 14:00)
- Rozhovory: Anketa nohejbalového turnaje kapel Festonda: Kdo se cítí na vítěze? Kdo má jakou strategii? (25.07.2023 20:00)
- Recenze: Album "Fault Lines¹" od IAMX je hlubokým ponorem do lidské psychiky (17.05.2023 08:00)
- Video: IAMX jsou zpět. Klip k novince "The X ID" je žhavou přehlídkou nahých zadků (27.04.2023 17:34)
- Naživo: Jak Gaia Mesiah pokřtila "Vlnobytí" (16.04.2023 19:26)
- Fotogalerie: Gaia Mesiah v Roxy pokřtila novou desku a sršela energií (13.04.2023 10:18)
- Rozhovory: Gaia Mesiah - Občas je těžké najít v sobě tlačítko off (17.03.2023 17:00)
- Nové desky 10/2023 - od Miley Cyrus přes Gaia Mesiah po Fever Ray (16.03.2023 17:00)

ALBUM TÝDNE 21/2024

Billie Eilish
Hit Me Hard And Soft

Už ve dvaadvaceti letech se její polička prohýbá pod tíhou Grammy, Oscarů a mnoha dalších prestižních ocenění. Vstupenky na koncert v Praze, který se uskuteční za více než rok, fanoušci vykoupili za pár minut. Nyní Billie Eilish vyslala do světa své třetí album "Hit Me Hard And Soft".

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 26.05.
Myles Smith (UK) (Rock Café, Praha)
Út 28.05.
Bruce Springsteen & The E Street Band (US) (Letiště Letňany, Praha)
Po 03.06.
Rakim (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
Út 04.06.
Sting (UK) (Amfiteátr Lochotín, Praha)
St 05.06.
Charlotte Sands (US) (Chapeau Rouge, Praha)
Čt 06.06.
Nickelback (CAN) (O2 Arena, Praha)
Čt 06.06.
††† (Crosses) (US) (Roxy, Praha)
Pá 07.06.
Alfie Jukes (UK) (Café V Lese, Praha)
So 08.06.
Dropkick Murphys (US) (Velký sál Lucerna, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince Vladimír Mišík The Prodigy Queen Adele Kabát Sia Taylor Swift Bono Dua Lipa Rush Imagine Dragons Mirai Beyoncé mp3.com Rammstein AC/DC Lady Gaga Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu