Čerstvé informace o nových Boards Of Canada

12.08.2005 10:22 - Radek Londin | foto: facebook interpreta

Boards Of Canada - The Campfire Headphase
© facebook interpreta
Jak jsme nedávno informovali, vydá skotské duo Boards Of Canada v říjnu nové album. Marcus Eoin a Michael Sandison se stali ikonami inteligentní elektronické hudby hned po vydání svého prvního LP "Music Has The Right To Children". Nyní jejich domovský label Warp vypustil první podrobnosti ohledně jejich třetího alba.

Mělo by se jmenovat "The Campfire Headphase" a jak je vidět na obrázku plánované podoby přebalu, chystají se zřejmě navázat na kultovní debut. Jejich zvuk je natolik svérázný, že by s podobným modelem mohli uspět i potřetí. O tom, jestli se jim opět podaří namíchat mystickou směs syntezátorových emocí a zasněných dálek, se budeme moci přesvědčit 17. října.

Plánovaný tracklist by měl sestávat z patnácti kompozic. Zdá se tedy, že buď Boards Of Canada vypustí štíhlejší album, nebo nechali své záliby v krátkých mezihrách. Zde už tedy pořadí skladeb: Into The Rainbow Vein, Chromakey Dreamcoat, Satellite Anthem Icarus, Peacock Tail, Dayvan Cowboy, A Moment Of Clarity, '84 Pontiac Dream, Sherbert Head, Oscar See Through Red Eye, Ataronchronon, Hey Saturday Sun, Constants Are Changing, Slow This Bird Down, Tears From The Compound Eye, Farewell Fire.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY