Destiny's Child po aktuálním turné skončí

13.06.2005 14:19 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Destiny's Child N
© nme.com
Beyoncé Knowles, Kelly Rowland a Michelle Williams už nebudou pokračovat jako Destiny's Child. Kelly Rowland to prohlásila před šestnácti tisíci diváky na posledním evropském koncertu v Barceloně.

"Toto turné nám dalo šanci ukončit Destiny's Child na samotném vrcholu," prohlásila a poděkovala fanouškům za to, že při nich stáli. Trojice bude ještě od 9. července cestovat po americkém kontinentě a poslední koncert je naplánován na 10. září v kanadském Vancouveru. Zákulisní šeptanda říká, že manažer skupiny Mathew Knowles, otec Beyoncé, se rozhodl Destiny's Child rozpustit kvůli kariéře své dcery a také proto, že prodej posledního alba "Destiny Fullfilled" nebyl nijak závratný. Všechny tři členky už mají své sólové debuty za sebou.

Destiny's Child debutovaly s bezejmenným albem v roce 1998. V té době skupinu tvořily Beyoncé, její sestřenice Kelly, LaTavia Robertson a LaToya Luckett. Až o rok mladší "Writing's On The Wall" z nich udělalo světové hvězdy díky hitům číslo jedna "Bills Bills Bills" a "Say My Name". Mezi druhou a třetí deskou "Survivor" skupinu opustily dvě posledně jmenované členky a přišla Michelle Williams. Z třetího alba pochází hity "Independent Woman Pt.1"a "Bootlicious". Do diskografie skupiny patří také vánoční deska "8 Days Of Christmas" a remixová kolekce "This Is Remix". Destiny's Child také vlastní dvě Grammy za nejlepší r'n'b písně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY