Podívejte se na videoklip The Cure 'Taking Off'

14.10.2004 13:30 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

The Cure - The Cure
© facebook interpreta
Eponymní novinka temně romantických rockerů The Cure je již pár měsíců na světě, stejně tak jako první singl "The End Of The World" a k němu natočený klip. Parta Roberta Smitha však u jednoho videa zůstat nehodlá, a tak se hned poté, co sklidila úspěch s vizuální verzí "The End Of The World", vrhla se na natáčení klipu dalšího.

Druhým desku propagujícím singlem učinili The Cure skladbu "Taking Off", která se - podobně jako "The End Of The World" - nese v popově melodickém duchu. Videoklip k ní opět klade spíše než na děj důraz na umělecký dojem. Kapela sama pro sebe hraje ve vysoké trávě a nechává na sebe pražit paprsky nebezpečně blízkého slunce. Do toho shora přilétá zpěvák Smith a svým zpěvem podtrhuje (a na diváka přenáší) podivně melancholickou náladu, v níž se pak všichni muzikanti zmítají po zbytek písně.

Klip "Taking Off" kapely The Cure můžete shlédnout ve formátu Windows Media pro pomalé nebo rychlé připojení, k dispozici je také formát RealVideo, opět ve verzi pomalé i rychlé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY