Právě vychází Report 9/04 s CD Soundczech 6

03.09.2004 10:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 09/04
© facebook interpreta
Z obsahu:

FESTIVALY 2004
Obsáhlý materiál nahlíží pod pokličku všem letním festivalům. Nechybí pohled do zákulisí, naše hodnocení a rozhovory s pořadateli. Najdete tu řadu unikátních festivalových fotek od devíti fotografů.

RAMMSTEIN
Rammstein jsou ještě zvrhlejší než dřív, o čemž vás přesvědčí nový videoklip, nové texty a nové album. V našem titulním článku najdete vše aktuální a pohoršující, co se této kontroverzní kapely týká.

CZECHTEK
O této události toho bylo napsáno snad až příliš. Málokdo však důkladně zmapoval hudební zaměření Czechteku. Ve druhém článku se společně s odborníky zabýváme drogami na Czechteku. A nakonec trochu zábavy a náš komiks na téma Standa Gross na Czechteku!

RED HOT CHILI PEPPERS
Unikátní rozhovor s RHCP rekapituluje úplně celou kariéru, včetně krizových momentům, smrti Hillela Slovaka, drogové závislosti některých členů a výhledu do nejbližší budoucnosti.

PUBLIC ENEMY
Flavor Flav se v exkluzivním interview rozzlobil na Bushe, jehož nazývá "texaskej podvraťák". Kromě politiky a války v Iráku mluví o Eminemovi, spolupráci s Mobym i připravované desce PE.

Jak to slyší ANETA LANGEROVÁ
METALLICA - rozhovor s Kirkem Hammettem
-123 MIN. představují nové, v mnohém výjimečné album
live: SANTANA, DANDY WARHOLS, CZECHTEK, PINK, ZAPPANALE atd.
Bubák HOWARD STERN
Smrt si říká MARVIN GAYE
Recenze CD/VHS/DVD
REPORT face - exkluzivní fota osobností: AŇA GEISLEROVÁ
Filmové premiéry
6 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 44
Přehled akcí, news, hi-fi novinky, fotoreporty...
KURT COBAIN, DEPECHE MODE, J.A.R., RUSH, PRODIGY, BJORK, SUPPORT LESBIENS, FATBOY SLIM, R.E.M., GROOVE ARMADA, GREEN DAY, MACEO PARKER, TATA BOJS, THE STROKES, ROBBIE WILLIAMS atd.

plakát RED HOT CHILI PEPPERS

CD zdarma:
SOUNDCZECH 6 - to nejžhavější z klubové scény + nevydané skladby: STO ZVÍŘAT, -123 MIN., J.A.R., LAURA JEJÍ TYGŘI, READY KIRKEN, PRIESSNITZ, POST-IT, DOLORES CLAN, GAIA MESIAH, COCOTTE MINUTE atd.

Akce: Batoh LOAP v hodnotě 700 Kč pro každého předplatilele!

Více informací na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY