Sarah Brightman zvěční nedávný koncert na CD a DVD

23.07.2004 11:44 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Sarah Brightman - Harem
© facebook interpreta
Jen chvíli poté, co populární sopranistka Sarah Brightman oznámila, že v rámci evropské šňůry k desce "Harem" zavítá i do naší vlasti, má český fanoušek další důvod k radosti. Britská zpěvačka totiž oficiálně potvrdila vydání opožděného suvenýru z americké části turné - nahrávky "Live From Las Vegas", již pořídila 13. června v přeplněné MGM Grand Garden Aréně.

Záznam koncertu vyjde jak na CD, tak DVD. Cédéčko bude kromě patnácti živých věcí obsahovat bonus "Snow On The Sahara". Na dévédéčku bude navíc pět písní, a sice "Beautiful", "Stranger In Paradise", "No One Like You", "Arabian Nights" a "What A Wonderful World" (zmiňovanou studiovku CD-verze zde však nenajdete) plus nějaký ten prémiový moment inkriminovaného večera (např. delší intro k "Anytime, Anywhere" či závěrečnou děkovačku), dále dokument z turné a zhruba sto padesát ilustrujících fotografií. Koncerty představující album "Harem" se setkaly s obrovskou spokojeností amerického publika, kde Brightmanová za tři měsíce zvládla bezmála čtyřicet vystoupení.

"Live From Las Vegas" vyjde 27. září. Tracklist CD-verze je: Kama Sutra, Harem (Cancao do Mar), It's A Beautiful Day, Dust In The Wind, Who Wants To Live Forever, Anytime, Anywhere, La Luna, Nessun Dorma, The War Is Over, Free, A Whiter Shade Of Pale, Phantom Of The Opera Suite, Wishing You Were Somehow Here Again, Time To Say Goodbye, A Question Of Honour a Snow On The Sahara. DVD zpracování pak nabízí následující: Kama Sutra, Harem (Cancao do Mar), Beautiful, It's A Beautiful Day, Dust In The Wind, Who Wants To Live Forever, Anytime, Anywhere Interlude, Anytime, Anywhere, Nella Fantasia, Stranger In Paradise, La Luna, Nessun Dorma, No One Like You, Arabian Nights, The War Is Over, Free, What A Wonderful World, A Whiter Shade Of Pale, Phantom Of The Opera Suite, Wishing You Were Somehow Here Again, Time To Say Goodbye, The Journey Home a Question Of Honour.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY