Vyhrajte 5 x CD READY KIRKEN Krasohled / 4 x CD DOLORES CLAN Prwotní strach / 3 x DVD ATOMIC KITTEN Be With Us / 1 x vstup a 1 x CD RACHID TAHA / 3 x vstup na TAM TAM ORCHESTRA / 3 x vstup na THE DEVASTATIONS / 12 x vstup na TŘI SESTRY

16.05.2004 20:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Ready Kirken - Krasohled
© facebook interpreta
Hned na začátek je pro vás připravena pochoutka v podobě nové desky Ready Kirken "Krasohled", kterou do soutěže poskytla společnost Universal. Pardubičtí hitmakeři si udělali v minulosti výtečné jméno singly "Zejtra mám" a "Černý brejle", které dobyly české hitparády. Na "Krasohledu" je možná méně jasných hitů, zato více kvalitní muziky. Novinku Ready Kirken může získat pět soutěžících.

Do kvízu o 5 x CD Ready Kirken "Krasohled" vstoupíte tady.
Dolores Clan - Prwotní strach
© facebook interpreta
Soutěží číslo dvě je hra o debutové album pražských nu-metalistů Dolores Clan "Prwotní strach". Pokud máte rádi Linkin Park, neváhejte a zkuste štěstí, protože tohle cédéčko od EMI se vám bude líbit. Čtveřice s mužným přítelem Lucie Bílé Noidem v čele už toho stihla docela dost a teď se chystá získat i tuzemské obchody. "Prwotní strach" je připraven pro čtyři čtenáře musicserver.cz

Do kvízu o 4 x CD Dolores Clan "Prwotní strach" vstoupíte tady.
Atomic Kitten - Be With Us
© facebook interpreta
Britské dívčí trio Atomic Kitten posbíralo za svou kariéru mnoho hitů, musicserver.cz ve spolupráci s labelem EMI pro vás připravil soutěž o jejich výběrové DVD "Be With Us", abyste si jejich singly mohli pořádně vychutnat také doma na obrazovce počítače nebo televize. Dívky jsou krásné, sexy, umějí zpívat a jejich hudba zaručeně potěší všechny milovníky skutečného popu. Na dévédéčku najdete klipy k peckám jako "Last Goodbye" a dokument o skupině, která v roce 1999 vznikla v Liverpoolu; městě, odkud pocházejí Beatles nebo Apollo 440. DVD "Be With Us" může získat trojice soutěžících.

Do kvízu o 3 x DVD Atomic Kitten "Be With Us" vstoupíte tady.
Palác Akropolis
© facebook interpreta
V rámci projektu Euroconnections dorazí 25. května do pražského Paláce Akropolis francouzský hudebník Rachid Taha. Vstup na tuto výjimečnou akci a současně Rachidovu desku "Made In Medina" může vyhrát jeden z vás. Den po Euroconnections, tedy 26. května, žižkovský klub rozezní zvuky africké world-music v rytmu kapel Tam Tam Orchestra, Tam Tam Batucada a Tiditade. Na přehlídku umění perkusí mohou prostřednictvím této soutěže vyrazit tři z vás. Tři čtenáři mohou vyhrát také lístky na vystoupení australských zvukových mistrů The Devastations, kteří v Paláci Akropolis zahrají 27. května.

Do kvízu o 1 vstupenku a 1 CD Rachid Taha "Made In Medina" vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Tam Tam Orchestra, Tam Tam Batucada a Tiditade vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na The Devastations vstoupíte tady.
Tři sestry - Lihová škola umění
A konečně tady máme jednu soutěž pro mimopražské zájemce. Milujete Fanánkovy Tři Sestry a rádi byste zašli na jejich koncert s přítelem či přítelkyní? Potom pro vás má musicserver.cz výbornou příležitost, jak partnera potěšit. Můžete totiž vyhrát dvě vstupenky na jejich květnové zastávky v Rájci u Zábřeha a v Pohoří u Dobrušky. Tři Sestry tam jistě ukáží, jak vypadá naživo materiál z aktuální desky "Lihová škola umění aneb Válka s loky", za níž už skupina převzala zlatou desku. Tři Sestry vystoupí v Rájci u Zábřeha 28. května, v Pohoří u Dobrušky 29. května.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na Tři Sestry v Rájci u Zábřeha vstoupíte zde.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na Tři Sestry v Pohoří u Dobrušky vstoupíte zde.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY