Playlist Priessnitz už má tracklist

01.05.2004 10:11 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Priessnitz plakát
© facebook interpreta
Pokud patříte mezi pravidelné čtenáře musicserveru, víte, že kultovní skupina Priessnitz koncertovala koncem března v Paláci Akropolis a že obě dvě vystoupení zaznamenala s cílem vydat je na hudebních nosičích. A protože nelenila, je už znám jak seznam skladeb, jež se na desce objeví, tak termín vydání.

Na album s pracovním názvem "Playlist" vybrali jesenicko-pražští muzikanti patnáct z celkově třiceti odehraných písní. V rámci obou večerů hostoval mimo jiné Jan P. Muchow, který krom kytary sáhl i po klávesách a samplech. Jak jste si mohli přečíst v naší reportáži z prvního z míněných koncertů, Priessnitz hráli svižně, řízně, energicky, některé starší skladby podrobili změnám v aranžmá, představili i ty nové a celkově tak zanechali velmi kladný dojem. Jejich chystaná novinka by tudíž mohla být atraktivní i pro posluchače, kteří mají v soukromé fonotéce všech sedm alb této jistě zajímavé kapely.

"Playlist" vyjde poslední květnový den na značce Escape (label EMI) a bude obsahovat tyto písně: Děláže (singl a videoklip), Jaro, Werwolf, Dotkni se mě, Malej chlapec, Nacht und Nebel, Tělo, Drahá, Kotě, Hlava, Na obloze, Tanečnice, Havran, Hvězda a Nebolí. Křest bude 3. června opět v Akropoli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY