Limp Bizkit za týden v Praze a po nich další hvězdy

12.03.2004 11:05 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Fred Durst
© limpbizkit.com
Ačkoliv jsme již na těchto stránkách koncert Limp Bizkit avizovali, s Komenského heslem "opakování je matka moudrosti" na paměti vám vystoupení bandy s Fredem Durstem v čele připomínáme ještě jednou. Američtí valivci přijedou zničit pražské Holešovice přesně za týden. Limp Bizkit v T-Mobile Aréně zahrají v pátek 19. března a doprovodí je američtí rockeři The Revolution Smile.

Limp Bizkit jsou první z velkých hvězd, které letos do Česka zavítají. Jen tři dny po jejich koncertu bude Palác Akropolis hostit drsňáky z Monster Magnet, 22. dubna hokejovou Spartu rozdýchá Kubánec Ibrahim Ferrer. Pět dní po něm v Arše vystoupí ostrovní klasik David Byrne. V polovině května, 15., zahrají ve Velkém sálu Lucerny Marillion, dva dny na to je bude v T-Mobile Aréně následovat Peter Gabriel. Výčet ale zdaleka nekončí.

Devatenáctého května přijedou do T-Mobile Parku britští Jethro Tull a odtud budou pokračovat do Brna a Bratislavy. 22. května potěší milovníky elektronické hudby Kraftwerk v Lucerně. Pochopitelně nemůžeme vynechat vrchol letošní sezóny, Paula McCartneyho v T-Mobile Parku 6. června. Týden po sirovi dorazí jiná legenda, na výstavišti zahřímají Judas Priest. David Bowie bude kouzlit se zvukem v Praze 23. června, devětadvacátého tamtéž, tedy v T-Mobile Parku, vypustí energii Lenny Kravitz. Dosud poslední potvrzenou velkou hvězdou je Metallica 1. července opět v T-Mobile Parku.

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY