Justin Timberlake vysvlékl Janet Jackson v přímém přenosu

02.02.2004 17:28 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Janet Jackson - All For You
© facebook interpreta
Obrovský trapas se udál o přestávce finalového zápasu Super Bowlu amerického fotbalu. Při společném vystoupení se Justinovi Timberlakeovi podařilo strhnout část gladiátorského oděvu Janet Jackson a odhalil tak jedno její ňadro. Oba zúčastnění se dušují, že to bylo nechtěné, prudérní Amerika však zuří.

Jen zlomek sekundy poté, co se Janet ocitla obnažená, se celý stadion propadl do tmy a na chvíli se přerušil i televizní přenos. To všechno v nejsledovanějším sportovním zápase a v nejsledovanější televizní události roku. Justin Timberlake a televizní stanice CBS vydali okamžitě po skončení zápasu prohlášení, ve kterém se omlouvají. Ačkoliv Janet a spol. slibovali "šokující vystoupení, na které nikdo nezapomene," to, co se nakonec stalo, prý byla nešťastná náhoda. Tak či onak, Janet okamžitě inkriminovaný moment zveřejnila na své oficiální stránce.

Přestávkový hudební program, ve kterém kromě Janet a Justina vystoupili i P. Diddy, Nelly a Kid Rock, zorganizovala MTV. Podle reakce z vedení NFL (národní fotbalové ligy) byla organizace vrcholně neprofesionální a za rok najmou někoho jiného.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY