Kryštof připravili k Vánocům speciální hudební dárek

27.11.2003 16:52 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Kryštof - V siločarách
© facebook interpreta
Kapela Kryštof v předvánočním čase přichází s kolekcí hned tří hudebních nosičů - již vydaná dvě alba "Magnetické pole" a "V siločarách" doplní bonusový disk prostého názvu "03", na němž najdete převážně nové verze starších skladeb. Komplet bude v prodeji od 1. prosince za příznivých 399,- Kč. Mimo remixy, na kterých se podíleli například Veneer, dvojice Reset, Petr Míkovec nebo Jan P. Muchow, bude bonusové album dále obsahovat polské verze písní "Ženy" a "Cosmo$hop" a také písně z filmu "Nuda v Brně", které nazpíval Richard Krajčo.

Dosavadní dvě desky udělaly z ostravské kapely jednoho z nejvýraznějších interpretů u nás. Povedeným a uceleným debutem, který se v krajích českých jen tak neslyší, se Kryštof uvedli jako chytrá, příjemně popová kvalita s vlastním názorem. Následnou nahrávkou pak svoji pozici naděje české nastupující hudební generace "pouze" upevnili.

Bonusový disk bude obsahovat tyto písně: Obchodník s deštěm (Creamy Jazz Mix), Cosmo$trend, Milování, Moře v hoře (Hamlet Machine), Střemhlav (Happy Remix), Dnes v noci všechno se stane, Kobiety (Ženy), poHádkách (Petr Míkovec Remix), Všechno se stane dneska v noci, Moře v hoře (Veneer Remix), malá Lolita, Všechno se stane zítra v noci.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY