Tříska z Offspring se zatne před Vánocemi

13.11.2003 17:26 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Offspring - Conspiracy of One
© facebook interpreta
Na novince "Splinter" kalifornských punkerů očekávejte jednak klasické neopunkové fláky, jednak pecky s výrazně rockovým nádechem a také několik vysloveně ujetých věciček. Alespoň takto přibližuje desku leader Dexter Holland.

Ačkoli příprava materiálu pro "Splinter" začala před více než rokem a půl, vlivem mnoha skutečností se její realizace poněkud opozdila. Jednou ze zásadních změn oproti minulým letům je absence bubeníka Rona Weltyho, který skupinu opustil letos v březnu. Na jeho místo minimálně pro potřeby desky zasedl stále známější a oblíbenější Josh Freese (Vandals, A Perfect Circle).

"Splinter" produkoval opět Brendan O'Brien, se kterým si Offspring padli do oka při práci na "Conspiracy Of One". Jako první singl byla vybrána skladba "Hit That". V lednu by kapela měla zavítat na turné do Evropy, během něhož Freese nahradí Atom Willard.

Seznam skladeb na "Splinter" je následující: Neocon, The Noose, Long Way Home, Hit That, Race Against Myself, (Can't Get My) Head Around You, The Worst Hangover Ever, Never Gonna Find Me, Lightning Rod, Spare Me The Details, Da Hui a When You're In Prison.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY