Rozdováděná Ashnikko se ve strašidelném klipu k "Possess Me" ocitá v nočním lese

18.10.2024 16:17 - Kateřina Spacek | foto: Frances Beach

Modrovlasá divoženka Ashnikko vydala před pár dny EP "Halloweenie I-VI". Na halloweenské kolekci pracovala už od roku 2018, kdy fanouškům představila tematickou písničku nazvanou "Halloweenie".

Ještě před vydáním ípíčka se excentrická umělkyně se smyslem pro všechno ulítlé podělila o skladbu "Halloweenie VI: Possess Me". Šestý a poslední samostatný singl definuje bouřlivá zvuková krajina plná pulzujících bicích a emotivních vokálů. A i když se text skladby snaží působit děsivě, námět spíš připomíná popis děje v hentai.

"Pro šestý, poslední díl mé série 'Halloweenie' jsem chtěla napsat něco hravého, euforického, tělesného a nadpřirozeného," vyzradila hudebnice. "V mé snové krajině zní shromáždění bytostí v nejtemnější části lesa, všechny se společně svíjejí, tančí, potí, vyměňují si tekutiny a ektoplazmu."

Doprovodný černobílý vizuál je natočen stylem found footage, kdy se divákům naskytne podívaná na spoře oděnou zpěvačku uprostřed noci kdesi v lese. Že by se snad Ashnikko inspirovala hororovým snímkem "Záhada Blair Witch"? Před kamerou, za kamerou... ani ona není sama.

EP "Halloweenie I-VI" zahrnuje šest následujících songů: Possess Me, The Moss King, Innards, Seven Days, Pumpkin Spice, Halloweenie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY