Jdete na jeden ze tří koncertů Boba Dylana? Tak bacha na mobil a vstupenku si vytiskněte!

04.10.2024 11:41 - Honza Balušek | foto: Columbia Records

Legendární písničkář Bob Dylan od pátku 4. do neděle 6. října obsadí se svým koncertním programem pražské O2 universum. Pokud jeden z večerů navštívíte (pár vstupenek ještě zbývá!), věnujte pozornost následujícím informacím.

Muzikant si na svých vystoupeních nepřeje, aby jeho i ostatní návštěvníky rušili fanoušci s mobily, a proto je, respektive všechna zařízení pro záznam fotografií, videí nebo zvuku, na svých koncertech zakázal. Co to pro vás znamená? Nemusíte si své přístroje nechat doma, klidně si je vezměte s sebou, počítejte ale s tím, že budou uloženy v pouzdrech Yondr.

Během představení budete mít telefon či jiné zařízení zajištěné v pouzdře u sebe a v případě potřeby si jej můžete kdykoli nechat odemknout ve vyhrazeném prostoru pro používání, který bude ve vstupní hale nebo vestibulech v každém podlaží. I z tohoto důvodu je nutné, aby si návštěvníci své vstupenky vytiskli a ke kontrole je přinesli v papírové podobě.

Že Dylan a pořadatelé celou věc neberou na lehkou váhu, se dá vypozorovat i z upozornění, že v případě porušení těchto podmínek bude hříšník bez náhrady vyveden z haly. Tak se připravte a užijte si phone-free koncert.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY