Marilyn Manson stvrdil svůj návrat singlem "Sacrilegious" a prozradil detaily nové desky

29.09.2024 13:00 - Jiří V. Matýsek | foto: Perou

Dva singly, ohlášení v tuto chvíli již vyprodaného evropského turné (v Brně se šňůra zastaví příští rok na Valentýna) a hromada spekulací - to vše se v poslední době pojilo se jménem Marilyna Mansona. Třetí singl "Sacrilegious" utnul všechny pochybnosti: vyletěl totiž společně s informací, že nové album kontroverzního muzikanta vyjde už velmi brzy.

Novinky "One Assassination Under God - chapter I" - znamená snad název, že se dočkáme i pokračování? - se dočkáme už 22. listopadu tohoto roku. Desku, která nabídne devět nových skladeb (tracklist najdete v závěru článku), už si můžete předobjednat přímo na stránkách vydavatele Nuclear Blast Records. Kromě CD ve speciálním longboxu a červeného vinylu bude k dispozici také rudá kazeta a exkluzivní splatter vinyl. Všechny tři fyzické formáty (každý ve speciální úpravě vyhrazené právě pro tento set) pak spojuje limitovaný box, který nabídne též čtveřici tisků Mansonových obrazů.

Stejně jako u předchozích skladeb "Raise The Red Flag" a "As Sick As Secrets Within" jsme se i v případě aktuálního kousku dočkali videoklipu. Ten v zásadě kopíruje mustr předchozích klipů, opět se jedná o živou performanci kapely, pro změnu v černobílé barvě, kterou prostřihávají záběry na zpěváka, tu ve zpovědnici, onde zase s božskou korunou na hlavě. Manson se tentokrát svatokrádežně trefuje do náboženství, nečiní tak ale úplně nenávistně, spíš drze rýpe. Ostatně v onom refrénu "Cítím se svatokrádežně" lze cítit i jakousi rozvernost.

Tracklist nové desky Marilyna Mansona bude následující: One Assassination Under God, No Funeral Without Applause, Nod If You Understand, As Sick As The Secrets Within, Sacrilegious, Death Is Not A Costume, Meet Me In Purgatory, Raise The Red Flag, Sacrifice Of The Mass.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY