Jelen novinkou "Všudezdejší" děkují všem koutům republiky a oznamují bestofku

20.09.2024 09:05 - David Böhm | foto: Ondřej Urbanec

Zdá se, že Jeleny slavnostní nálada stále neopouští. K loňskému desátému výročí si nadělili nejen povedenou desku "Všechno bude dobrý", ale také vyprodaný koncert v O2 areně. Nyní přišel čas na to se pozastavit a trochu zavzpomínat.

V nové skladbě "Všudezdejší" kapela děkuje lidem z nejrůznějších koutů naší země, díky nimž si formace vždy a všude připadá jako doma. O produkci singlu, který zvukově připomíná spíše popovější postupy z alba "Věci & sny", se postaral Martin Ledvina.

Příjemnou píseň doprovází klip, který je i po vzoru těch ostatních jeleních jednoduchý, ale dostačující. Režisér videa Ondřej Urbanec v něm sleduje pár na roadtripu a slunečné chvíle krásně zachycující babí léto prokládá záběry na hrající členy hudebního stáda.

"Všudezdejší" najdeme coby jedinou novinku na první jelení výběrovce, jednoduše pojmenované "To nejlepší". Bestofka přinese celkem patnáct největších hitů těchto muzikantů. Tracklist zatím zůstává tajemstvím, na poslech těch nejznámějších songů pěkně pohromadě se můžeme těšit 1. listopadu, kdy kompilace vyjde. Stane se tak nejen digitálně, ale také na CD a vůbec prvním dvojvinylu skupiny. Na podzim kapelu kromě bestofky čeká také divadelní turné, po němž si hudebníci dopřejí několikaměsíční pauzu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY