Pražští Dream of the Sun se představují snivě intenzivním singlem "Before We Die"

17.09.2024 12:32 - Jiří V. Matýsek | foto: Liana Lucci

Linkin Park, Bring Me The Horizon nebo Bad Omens - tyto inspirace přiznávají v pátek 13. září debutující Dream of the Sun. Čerstvý singl mladé pražské formace výše uvedené soubory rozhodně nekopíruje, naopak hledá a nachází si svou vlastní cestu, jež nabízí i slušnou porci zasněnosti a intenzity ve vyváženém, vzájemně se doplňujícím poměru.

"Before We Die" navíc hudebníci vyslali do světa i s doprovodným videoklipem. Zachycuje jejich vystoupení v opuštěném kostele. Takových vizuálů už jsme pár viděli, přesto zapojení stínohry i tajuplných postav v kápích - včetně smrtky s kosou - svůj účel plní. Výsledek, v režii Toma Tejkla ze skupiny Hopes, působí profesionálně a snahu Dream of the Sun o výrazný nástup na scénu podporuje.

"Jedná se o významný okamžik pro naši kapelu, na který jsme se dlouho připravovali a dali do něj všechno. Nebojíme se snít a jít našim snům naproti. Doufáme, že se naše tvorba bude líbit a že mezi členy komunity Dreamers přivítáme nové fanoušky, kteří budou snít s námi. Follow the Sun," vzkazuje k vydání čtyřčlenná parta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY