Strhující koncerty a rock'n'roll v záři neonů: Royal Republic se vracejí do Prahy

13.09.2024 14:51 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Švédští mistři návykového rock'n'rollu se zabijáckým instinktem pro skvělé refrény přijíždějí do své oblíbené Prahy a vy u toho nesmíte chybět. S aktuálním albem "LoveCop" zamíří Royal Republic do klubu SaSaZu už 4. února 2025.

Vstupenky (v rozmezí 795 - 1 195 korun) jsou v prodeji na stránkách fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster. Členstvo Fource Friends má přístup k předprodeji o den dříve, stačí se registrovat na webu Fource.

"LoveCop" je logickým vyústěním kariéry Royal Republic, kteří se vždy vyžívali v rocku, jaký si říká o hlasitou odezvu, nejen pokud jste zrovna na jednom z vyhlášených koncertů kapely. Royal Republic dělají všechno pro to, aby nezapadli do řady zaměnitelných rock'n'rollových kapel a na letošní páté nahrávce zkoušejí žánrové kombinace, které se na první dobrou zdají nesmyslné - v podání téhle čtveřice ale spojení rocku, funku a osmdesátkového disca funguje nakažlivě. Už singl "Wow! Wow! Wow!" tenhle nepředvídatelný mix skvěle vystihuje.

Na scéně jsou přes patnáct let a za tuhle dobu si vydobyli pověst jedné z nejzábavnějších živých kapel vůbec. Aktuální album produkoval sám frontman Adam Grahn spolu s na Grammy nominovaným producentem Michaelem Ilbertem. Aktuální koncert bude dosud největším českým headline koncertem skupiny, která se vrací po festivalových zářezech i minulé vyprodané show v Arše.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY