Cosmic Gate fanouškům nadělili páté pokračování kompilace "Wake Your Mind"

09.09.2024 15:53 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Německé tranceové duo Cosmic Gate se naposledy připomnělo svým fanouškům počátkem tohoto roku, kdy vydalo skvělý singl "Brave". Už tehdy ale Bossi a Nic pilně střádali materiál na novou kompilaci, kterou nyní konečně vydali.

Cosmic Gate - Wake Your Mind Sessions 005
© Black Hole Recordings
Jde o pátý díl projektu "Wake Your Mind", který vychází z jejich stejnojmenné úspěšné rádiové show. Titul logicky pojmenovaný "Wake Your Mind Sessions 005" opětovně rozdělili do dvou DJských setů, které celkově nabízejí jedenatřicet novinek z trance a progressive scény.

Samozřejmě, že autoři na kompilaci přidali i několik exkluzivních kousků ze své produkce. Jmenovitě jde o nové singly "Only You" a "Trifecta" a o výtečný remix tracku "Brave", o který se postaral dnes již legendární Sean Tyas. Všechny tři songy si můžete poslechnout pod článkem. Kromě toho kolekce nabízí i zbrusu nové skladby či remixy od Armina van Buurena, Tall Paula, Aviry, Estivy, Jorise Voorna, Like Mikea nebo Eelke Kleijna.

Titul vyšel digitálně čtvrtý zářijový den a šlo o jubilejní 250. počin pod hlavičkou labelu Black Hole Recordings. Pokud i nadále patříte mezi fanoušky fyzických nosičů, v tuzemských obchodech štěstí mít nebudete. Limitovaná 2CD edice vyšla v pondělí 9. září a objednat si ji můžete exkluzivně zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY