Imagine Dragons v červnu opět ovládnou Letňany

09.09.2024 10:02 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Imagine Dragons se 9. června 2025 opět vrátí na pražské letiště Letňany, aby tam představili nejen své nejnovější album "Loom", ale také potvrdili, že stále patří mezi nejpopulárnější kapely současnosti. Vstupenky budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 13. září 2024 v 10:00, fan klub, Spotify, iPrima a Live Nation předprodeje odstartují dříve.

Imagine Dragons plakát
© Live Nation
Americká skupina Imagine Dragons naposledy vystoupila v Praze na jaře 2022, kdy se jí podařilo vyprodat oba letňanské koncerty o celkové kapacitě 120 tisíc fanoušků. Potvrdila tak svoje postavení na hudební scéně jako jedna z nejpopulárnějších kapel současnosti, kterou vede charismatický Dan Reynolds. Držitelé ceny Grammy a multiplatinových ocenění se vydávají na evropskou část turné "Loom World Tour" na jaře příštího roku.

Začátkem letošního léta formace představila své netrpělivě očekávané šesté řadové album "Loom", které sklidilo široký ohlas. Nahrávka představuje vrchol jejich umělecké cesty za sebepoznáním a představuje nejlepší dílo, které kdy vytvořili. Deska "Loom", kterou Imagine Dragons kompletně produkovali se švédskými hitmakery a dlouholetými spolupracovníky Mattmanem a Robinem, nachází dokonalou rovnováhu mezi klasickým zvukem, který z nich udělal superhvězdy, a svěžestí, která jim přinášela radost ve studiu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY