Karin Ann je na evropském turné se zpěvákem mehrem. V září zahrají v pražském Rock Café

30.08.2024 15:57 - Tisková zpráva | foto: Christina Chi Craig

Autor hitu "chance with you" mehro si na aktuální evropské turné vybral československou zpěvačku Karin Ann. V pátek 6. září vystoupí od 20:00 v Rock Café. Pro Karin Ann to bude první vystoupení na domácí půdě poté, co vydala kritikou velmi pozitivně hodnocené album "through the telescope".

Karin Ann zažívá skvělý rok. V květnu vydala desku "through the telescope" a sbírá velmi dobré recenze od hudebních kritiků. Pozitivně o ní píší světová média, magazíny Rolling Stone, německý Vogue nebo Billboard v Itálii. Vlivný britský hudební magazín NME jí dokonce věnoval titulku. Od jara stihla zahrát například na newyorském Fashion Weeku, na showcaseovém festivalu SXSW v Texasu, v Nashvillu nebo Los Angeles. Domácí publikum ji zatím nemělo s novým materiálem šanci vidět a slyšet naživo. To se nyní změní.

"Jsem aktuálně opener na koncertech zpěváka mehra, takže pokud toto čtou lidé, kterým se líbí moje tvorba, budu ráda, pokud se přijdou podívat 6. září do Rock Café," říká Karin Ann, která se před pár dny v Los Angeles herecky podílela na projektu s hollywoodskou hvězdou Robertem Pattinsonem, kterého proslavila kultovní sága "Twilight" nebo novější role "Batmana" z roku 2022. "Bylo to super. Vyrůstala jsem na 'Twilight', takže tohle byl velmi surreální zážitek. Ale Robert byl velmi milý a velmi dobře se s ním pracovalo. Mám i nějaké vtipné příběhy z natáčení, ale ještě je nemůžu prozradit, protože na to bych musela prozradit projekt a děj projektu," uzavírá Karin.

Hudba Karin Ann se zabývá tématy genderové rovnosti, duševního zdraví, lidských práv a zkoumá vnitřní boje mladé generace, včetně témat, jako je mladá láska, toxické vztahy a osobní integrita.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY