Mirai Navrátil je po operaci v nemocnici

30.07.2024 17:20 - Honza Balušek | foto: Peter Hoopoe

Kapela Mirai si na letošní léto naplánovala pouze svůj vlastní festival nazvaný Summer Fest 2024, v jeho půlce si ale musí dát neplánovanou pauzu, která se možná protáhne na delší dobu. Její frontman se totiž náhle ocitl v nemocnici.

Formace vydala na svých sociálních sítích a pro média následující prohlášení:

"Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Mirai je aktuálně v nemocnici po operaci. Zatím čekáme na podrobnosti, už teď ale víme, že rekonvalescence si bude žádat nějaký čas. Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla být tuto sobotu 3.8. Hledáme nový termín, ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat. Prosíme o trpělivost. Všichni posíláme Miraiovi pozitivní energii a doufáme, že bude co nejdříve v pořádku."

Co přesně se populárnímu zpěvákovi přihodilo, prozatím skupina nezveřejnila, ale stejně jako jeho spoluhráči a fanoušci i my doufáme, že nejde o nic vážného a brzy se zotaví.

Kromě zmíněného termínu v Liberci má kapela do půlky září naplánovaných ještě dalších osm zastávek svého festivalu. Zda se budou konat a ve stejných termínech, se bezpochyby dozvíme v následujících dnech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY