Prago Union hlásí brzký příchod nové desky a lákají fanoušky na plovárnu. Dorazí i David Koller, Bára Poláková a Rest

26.07.2024 17:58 - Tisková zpráva | foto: Prago Union

Legendární hiphopová formace Prago Union nezahálí ani o prázdninách a vedle koncertování napříč republikou své příznivce brzy potěší i novou deskou, ze které už vypustila do světa první singl s názvem "Cílová skupina". Na to, jak to rapujícímu frontmanovi hraje za doprovodu live bandu pod širou oblohou, se mohou ve středu 31. července dorazit podívat (nejen) pražští fanoušci na Občanskou plovárnu. Po boku kapely se tu na pódiu objeví i legendární David Koller a zpěvačka Bára Poláková, kteří si s Katem střihnou duet. Dalším hostem bude rapper Rest.

Nové album Prago Union se bude jmenovat "Zvukoloď" a nabídne devatenáct songů. Jako první vlaštovku kapela právě vydala singl "Cílová skupina". Celé album už je v tuto chvíli v lisu a světlo světa spatří v pátek 9. srpna, kdy bude k poslechu na streamovacích platformách. Je možné, že některou z nových písní uslyší fanoušci exkluzivně už v rámci koncertu na Občanské plovárně. Zda se tak skutečně stane, se ale dozvíme až na místě.

Prago Union fanouškům každopádně naservírují spoustu písní z celé své téměř dvaadvacetileté historie. Návštěvníci budou mít navíc jedinečnou možnost slyšet Katův rap za doprovodu zpěvu netradičních hostů, kterými budou David Koller a Bára Poláková. Dorazí i rapper Rest, se kterým Kato na jaře vydal desku "A)TÝM". Už jen to slibuje opravdu jedinečný zážitek.

Pokud u toho nechcete chybět, přijďte ve středu 31. července do areálu pražské Občanské plovárny. Vstupenky jsou k zakoupení tady.

První singl "Cílová skupina" z desky "Zvukoloď" si můžete poslechnout zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY