Klára Vytisková ukazuje své pravé "Vnitřní já"

01.08.2024 12:44 - Hana Bukáčková | foto: Alžběta Horová

Klára Vytisková odkryla poslední díl skládanky svého pětikouskového ípíčka "V+++", na němž se představila s mateřským jazykem, který jí velmi sluší. Zároveň byl song "Vnitřní já" první písničkou, která pro desku vznikla.

Skladbu Vytisková napsala už před třemi lety. I když se může zdát, že vypráví i o někom jiném, obsah písně se týká pouze samotné zpěvačky, její hlavě a srdci.

"Moje hlava, moje řešení, moje minulost, sny, naděje, strašáci, moje myšlenky, hledání lehkosti, stavění hranic a nakonec cesta ven z hlavy, kde jsem trávila první část desky. Hlavu představuje sál únětický sokolovny a moje stíny, průvodci, tanečníci, dorostlé děti z '3000 dní'... Neboj se, Kláro, jít mezi lidi i s nejistotami, který máš," upřesňuje zpěvačka. Každý o sobě pochybuje, ale i sní, proto je dobré nebát se o tom mluvit a nedusit to v sobě, funguje to i jako terapie.

Video od Anežky Horové propojuje všechny předchozí snímky. V únětické tělocvičně, kde se natáčela série pěti klipů během tří dní, jsou vidět i ateliéry, ponechaná zátiší obrazových doprovodů jednotlivých songů. Klára si hraje s každým detailem. Má na sobě plavky z "Melancholie", usedá za klavír z "3000 dní", nechybí disco koule či svícení z čelovek z "Vegy" či jízda imaginárním autem z "Cesty". Nyní k sobě povolala na pomoc tanečníky, se kterými vytvořila hravý příběh.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY