Michal David představuje singl "Je mi líp". V klipu si zahrál i jeho vnuk Sebastian

10.07.2024 09:20 - Tisková zpráva | foto: Ondřej Pýcha

Známý český hitmaker Michal David přichází s novinkou z připravovaného alba. Skladba "Je mi líp" přináší energii a optimismus, které jsou pro něj charakteristické. Nové album vzniká v Londýně ve světoznámém studiu Eastcote Studios, kde nahrávali umělci jako Adele, Depeche Mode, James Blunt a mnoho dalších. K prvnímu singlu vznikl také videoklip, ve kterém si zahrál jeho vnuk Sebastian.

Nová deska je plně v režii zkušeného producenta Martina Terefeho, který se aktuálně věnuje i natáčení novinky Robbieho Williamse. Nová kolekce vyjde na jaře příštího roku, do té doby zpěvák představí ještě několik nových skladeb. Album vyjde pod značkou BrainZone.

"Nová písnička je o dobré náladě, text jsem psal v nadsázce a dělám si legraci sám ze sebe. Doufám, že písnička zpříjemní všem léto a 'Je mi líp' si bude moct každý zazpívat," říká s úsměvem Michal David. Oblíbený hitmaker si pochvaluje i spolupráci s hvězdným producentem Martinem Terefem. "Obdivuju hudbu, kterou Martin složil a zprodukoval, nahrávaní v legendárních Eastcote Studios je pro mě zážitek. Jsem rád, že jsem u takového profesionálního týmu jako muzikant obstál a doufám, že písničky, které jsme společně složili, udělají fanouškům radost," doplňuje Michal.

Natáčení videa probíhalo na několika lokacích, jednou z nich byl i dům Michala Davida. V klipu se objevuje nejen jeho dcera Klára, ale také vnuk Sebastian. "V klipu jsem hrál poprvé, natáčení mi sice přišlo trochu zdlouhavé, ale byla to dobrá zkušenost a určitě bych si to chtěl zase někdy zopakovat," říká. "Kytara mě hrozně baví, hraní věnuji hodně volného času. Nejvíc mě baví hrát rock nebo metal, takže trochu jiná muzika, než dělá děda, ale i tak si s ním vždycky moc rád zahraju," uzavírá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY