Alvaro Soler nám chce zpříjemnit léto pozitivní hitovkou "Te Imaginaba"

08.07.2024 11:09 - Josef Martínek | foto: Olivia Rudnitzky

Katalánský rodák Alvaro Soler se zásluhou svých sluncem prozářených, španělsky zpívaných hitů těší dlouhodobé oblibě i u českých posluchačů. Hodně tomu napomohl svými pražskými koncerty, na kterých si fanoušky vedle zdařilého hudebního obsahu získal i mimořádně srdečným vystupováním.

Pokud máte pocit, že jste od něj v našem éteru dlouho nic nového neslyšeli, je to hlavně proto, že v posledním roce zpěvák žijící v sousedním Německu trochu experimentoval a singly jako "Muero" či "Oxígeno" se odklonil od svého typického latinopopového zvuku. Nyní ale přichází s novinkou, která by se snad mohla zařadit po bok trvalek jako "Sofia", "El Mismo Sol" či "Magia".

Song "Te Imaginaba" se nese v pro něj typicky optimistickém duchu. Podle Alvarových slov písnička symbolizuje společnou cestu s milovanou osobou - a nebo cestu k ní, to záleží na osobním výkladu. Netají se tím, že čerpal z vlastních zkušeností, protože letos v březnu se svou manželkou Melanií Kroll oznámili, že očekávají prvního potomka. Ve svých pozitivních vibracích však skladba zůstává sympaticky střídmá a lehce stravitelná, nesklouzává k žádnému prvoplánovému juchání či agresivnímu ducání. Přesto si její chytlavý refrén po několika přehráních budete notovat spolu s třiatřicetiletým interpretem, který chystá nové album na příští rok.

Oficiální videoklip zatím Soler neuvedl, podívat se však můžete na jednoduchý vizualizér natočený na španělském pobřeží. A jako bonus přihodil hudebník ještě plážovou verzi. Obě tato videa přikládáme níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY